REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HAOS pe o stradă din Constanţa din cauza unei CÂRCIUMI!

HAOS pe o stradă din Constanţa din cauza unei CÂRCIUMI!

Replica API 30 martie 2017 | 23:13 403

MUZICĂ în toiul nopţii

MUZICĂ în toiul nopţii

Jale pe strada Ion Ursu din Constanţa! Cei care locuiesc în vecinătatea unui bar care funcţionează în zonă nu mai suportă gălăgia şi haosl creat de clienţii localului. După spusele oamenilor, muzica urlă până la ore târzii, iar ziua se fac grătare în mijlocul străzii. Mai mult decât atât, grupurile de tineri care se strâng folosesc un limbaj licenţios fără să mai ţină cont de bătrânii sau copiii care au domiciliul în perimetrul respectiv.

Situaţie alarmantă pe strada Ion Ursu aflată în apropiere de CET! Constănţenii au ajuns la exasperare din cauza unui bar care funcţionează în zonă. Aceştia trebuie să suporte gălăgia şi limbajul vulgar al aşa-zişilor clienţi ai localului. „Copiii nu se puteau odihni. Aici era muzică de nu puteai să stai. Fata mea locuieşte aici. Au venit doi poliţişti şi le-a spus că ea vrea ca la ora 23.00 muzica să fie oprită. Are copii care trebuie să se odihnească pentru că merg la şcoală. Barul funcţionează cică până la ora 22.00. Ce este aici pe stradă la noi. Sunt maşini o groază. În faţa porţii, ginerele parchează, dar de multe ori nu are unde. Atâtea maşini sunt. Ziua se fac grătare. Eu dacă fac, fac în curte. Dar ei fac pe stradă. Este ceva de speriat. Vin 20-30 de băieţi şi vorbesc prostii. Dar staţi că vin Floriile, vine Paştele”, a povestit o femeie care locuieşte în vecinătatea cârciumii. Acelaşi lucru l-a reclamat şi o altă constănţeancă. „Pe strada Ion Ursu este o cârciumă care de fiecare dată adună clienţi gălăgioşi, care vin şi dau drumul la muzica la maşinile personale, iar noi încercăm să adormim copiii mici, dar nu se poate”, a spus aceasta.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e dezmatul care va place, iesiti din case, schimbam tara, dar nuuu voi preferati confortul ,atunci ostracizati-va in liniste! numai dati la ziar, ca va place, masochistilor
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108