REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mazăre, la reuniunea PSD: "Bă, futu-te-n cur pe mă-ta"

Mazăre, la reuniunea PSD: "Bă, futu-te-n cur pe mă-ta"

Replica API 12 septembrie 2014 | 16:28 233

Primarul Constanţei: "Dacă nu ieste Ponta, sănătate! Nu mai stau"

Primarul Constanţei: "Dacă nu ieste Ponta, sănătate! Nu mai stau"

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat vineri, la reuniunea PSD din Constanţa faptul că: "Dacă nu iese Ponta, vom trăi în aceeaşi ţară şi vom trăi în acelaşi mod de a pune problema şi cu aceeaşi teamă în suflet. Eu unul spun că dacă nu iese Ponta şi nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, sănătate! Nu mai stau. Nu mai stau pentru că nu mai am satisfacţii. Nu mai stau pentru că nu mai văd de ce să stau patru zile pe săptămână cu avocaţii. Şedinţă în fiecare dimineaţă. Am şedinţă dimineaţă cu avocaţii şi şedinţă la prânz cu avocaţii. Este inadmisibil. Vrea procurorul să mă întrebe pe mine cum a vândut Consiliul Local un teren acum 10 ani, să-mi deschidă dosar penal, să-mi extindă urmărirea. Sigur, alţi avocaţi, altă constatare, altă expertiză, alţi bani din buzunar. Nu poţi să te lupţi la nesfârşit cu un sistem care luptă împotriva ta pe banii statului. Probabil că sunt mulţi dintre dumneavoastră care nu sunt în poziţia fericită ca mine, să poată să mai cheltuiască cu un avocat acolo, un avocat dincolo. Toţi vă gândiţi la voi, la familii. Te gândeşti la un moment dat dacă merită", a spus Mazăre care a mai adăugat şi faptul că: "Nu ai de unde să ştii dacă o mai fi liber. În seara asta nimeni nu ştie dacă o să mai fi liber mâine sau poimâine. Poate să te ia cu mascaţii de la masă, cum m-au luat pe mine acum cinci luni pe motiv de urgenţă şi apoi în dosarul meu timp de cinci luni să nu facă nici un act procurorii. Păi, bă, futu-te-n cur pe mă-ta, când m-ai luat cu mascaţii ai zis că e urgenţă, de aceea m-ai dus la DNA. Apoi au trecut cinci luni fără ca tu să faci o hârtie. Uite de asta trebuie să-l votăm pe Ponta, ca noi care vom mai sta, care vom mai trăi pe aici, liberi, ne-liberi, copiii noştri, să trăim într-o ţară normală. Împrejurul nostru vedeţi ce se întâmplă? În Siria se bat de trei ani. Au casele distruse, familiile distruse. Gândiţi-vă din ce trăiesc. Ceilalţi, în Ucraina - la fel. Noi putem să trăim liber, să ne meargă lucrurile şi ne omorâm între noi pentru că a coagulat Băsescu tot ce este rău din societatea asta şi a creat un sistem opresiv. Este mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu (răposatul Nicolae Ceauşescu -n.r.). Toţi sunteţi mai mari decât mine şi resimţiţi că este mai rău decât pe vremea lui Ceauşescu. E mult mai rău pentru că au şi sisteme, servicii multe şi mai mulţi angajaţi care ne urmăresc. În ţara românească, la trei oameni care muncesc, sunt patru care ne urmăresc. Asta se întâmplă".

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/mazare-despre-iohannis-sa-castige-neamtul-si-cu-liberalii-si-apoi-toata-constanta-pierde-actiunile-in-port-188563/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108