REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nicolae Fronescu, condus pe ultimul drum. Nicușor Constantinescu şi-a luat adio de la unul dintre cei mai buni prieteni

Nicolae Fronescu, condus pe ultimul drum. Nicușor Constantinescu şi-a luat adio de la unul dintre cei mai buni prieteni

Replica API 30 iulie 2015 | 14:57 106

Nicolae Fronescu, consilierul județean care s-a sinucis, marți, aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc situat în vecinătatea RATC Constanța, a fost condus pe ultimul drum de familie, rude, prieteni şi colegi. Trupul neînsuflețit al lui Fronescu a fost depus joi, la orele 10.15, în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța. La capătâiul lui au venit, rând pe rând, zeci de persoane, pentru a-și lua rămas bun de la un „suflet nobil și un bun prieten“, așa cum era descris de cei care l-au cunoscut. Printre cei care l-au plâns se numără președinții CJC, Cristian Darie și Cristinel Dragomir, consilieri județeni precum George Măndilă, Ecaterina Prodan, Atanasie Teodorescu, dar și parlamentarul Radu Babuș, prefectul Ion Constantin și subprefecții, Paul Bocănete, primarul din Lumina, Dumitru Chiru, edilul din Agigea, Cristian Cârjaliu, șeful RATC, Ovidiu Tănase, și mulți alții care au dorit să-l vadă pentru ultima dată pe cel care a fost Nicolae Fronescu.

La orele 12.00, după ce preotul a oficiat o mică slujbă, consilierul județean a fost scos din instituție, urmând a fi adus la Biserica Sfântul Dumitru, iar mai apoi, la Cimitirul Municipul, pentru a-și odihni somnul de veci. De precizat faptul că, deși se vehicula că Nicușor Constantinescu a primit interdicția de a participa la înmormântare, ei bine, acesta a venit la CJC, pentru a-și lua rămas bun de la unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Preț de câteva minute a stat la căpătâiul lui. Constantinescu nu a dorit să facă declarații presei. „Lăsați-mă în pace!“,a transmis el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108