REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tinerii Social Democrați constănțeni au plantat copaci în zona Eden

Tinerii Social Democrați constănțeni au plantat copaci în zona Eden

Replica API 29 mai 2017 | 09:56 470

Acțiune eco la Constanța! Sâmbătă, 27 mai 2017, tinerii social democrați din Constanța s-au întâlnit pentru a planta copaci în municipiul Constanța. Această acțiune face parte din programul #TSDVerde și a avut loc în zona Eden unde au fost plantat copaci în apropierea unui loc de joacă pentru copii. Tinerii social democrați încearcă prin această campanie să susțină creșterea suprafeței spațiilor verzi din municipiul Constanța și militează pentru un mediu verde și curat.

„Astăzi, împreună cu colegii mei, am continuat acțiunile noastre din cadrul programului TSD Verde prin care vrem să sprijinim comunitatea din care facem parte. Este binecunoscută importanța spațiilor verzi în zonele urbane pentru îmbunătățirea calității aerului pe care îl respirăm. Vrem ca familiile și copiii noștri să trăiască într-un mediu mai sănătos și mai curat” – a declarat Nicu Roșu – TSD Contanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce curata e cazmaua, ca noua
6
0
Parcul din apropiere ..doar daca esti daltonist nu vz ca se fac scurt metraje pt noua serie tarzan....balariile inca ating cu usurinta 1 m...si app..vine acum un inteligent si spune..vz doamne alea sunt capsuni cataratoare...scz pt limbaj...mari labagii sunteti...
1
0
Au fost reclamatii despre parcul din apropiere, daca aveti curiozitatea acel parc a fost aranjat dimineata, iar in perioada urmatoare probabil se va incepe si reabilitarea parcurilor din oras.
0
0
Intr-adevar, ultimul sant din spate a fost sapat sambata dimineata din cauza unei persoane nesimtite care a parcat fix pe pamant. Ca si cetatean imi cer scuze pt nesimtirea celor care arunca gunoaie si parcheaza pe spatiul verde
4
0
Vad ca va place sa denaturati adevarul. Gropile au fost sapate anterior zilei de sambata, la fel si santurile pentru gardul viu. Va place sa mintiti si sa denigrati. Mai bine puneti mana si faceti ceva in folosul comunitatii.
4
1
Ce au plantat astia? Va spun eu...nimik...sambata dimineata imi savuram cafeaua la geam si ma gandeam dc parcul si spatiul verde din apropiere mai exact 10 m...nu este curatat tuns balariile si reamenajat..si facem ceva "nou"...?...mai si denaturam adevarul....revin la cafea si observ o brigada de ciori coborand dintr un matiz galben auriu vre o 4 si cu o dama de culoare alba pe.post de sofer...au sapat au plantat au udat..tot tacamul...dupa toata operatiunea vine o brigada de beizadele cu un muflon in frunte ....TSD? Szc limbajul....muie baaa jegurilor
2
3
Cne sunt acesti tineri ce hram poarta ai cui copii din PSD sunt pentru ca daca luam istoria PSD Constanta vedem ca posturile au fost mostenite Martin, Dumitrache, Dobre, fiica dnei Barbu consul ??? si cati or mai fi unde sunt tinerii democrti din mediu rural cu origini sanatoase nu din acestia care si-au cumparat posturile ...
4
6
tinerii TSD , s-ai fut in gura pe toti , nu le e rusine , dupa cat a distrus PSD-ul tara acum ei vor sa continue si ne iau ochii cu vrajeli de genul asta ?
4
5
22:40, da, am iesit din casa. Multumesc pentru grija. Am adunat mucurile de tigara aruncate de voi. Cei de la spatii verzi au sapat tot, au plantat tot, au udat tot. Voi ati venit doar la poza. Vecina, ma bucur sa vad ca sunteti optimista. De 8 ani se tot reamenajeaza locul de joaca. In toti anii astia, ati simtit si dvs mirosul de acolo. Tot cartierul se plange, dar bine ca e totusi o pers ce are in grija boschetii plantati de tsd.
5
5
Laura cred ca tu esti vreuna din nesimtitele care parcau masina acolo. Iar referitor la locurile de joaca, am inteles ca vor fi reamenajate. Asa ca mai putina barfa si sa va vad si pe voi la treaba. Macar spatiul verde de la bloc sa il ingrijiti!
7
6
Opa, s-au simtit ofensati tinerii din poza. Multumesc mult pentru comentarii.V-ati aprins atat de tare pentru ca cineva a avut curajul sa zica adevarul.Clasic. Iar ptr psd 23:39,nu esti singurul om care a iesit din tara. Din cate imi aduc aminte, partidul comunist a cazut de ceva ani, deci exista posibilitatea de a calatorii. Stiu foarte bine ce e in afara tarii, asta isi doreste toata lumea, un viitor mai bun, dar cu oameni capabili, nu sa ajungi sa minti cu doi boscheti plantati langa, ma repet, parc de copii neingrijit de ani de zile! Aici s-a aplicat metoda parfum peste rahat!
10
6
Pentru Laura 22:40 Sunt sigur ca tu esti grasa din poza, omniprezenta la toate manifestarile comuniste ale PSD si vesnica aparatoare a partidului. O singura intrebare am pentru tine: tu ai iesit din tara ca sa poti compara cum traim noi si cum traiesc altii? chiar nu vezi mocirla? Si nu, nu imi spune ca noi suntem de vina sau ca voi ati fost la guvernare doar 1 an. PSD e la putere sub diverse forme din 1990. Nimic nu a facut. PS. Am cunoscut o dobitoaca care terminase stiinte politice Ovidius si care se contraria cu mine ca PSD e partid istoric. Asta va invata Marioara Cojoc?
4
6
"Doamna" Laura, apreciez ca ati stat sa ne urmariti in loc sa va miscati curul din casa si sa puneti mana sa ne ajutati. Da, s-au servit si bauturi, nu cred ca trebuie sa stam drepti, sa ne plantam si noi in pamant. Cei de la spatii verzi s-au ocupat de aducerea pamantului acolo pentru ca era numai pietrisi si pe alocuri beton, au sapat o parte din gropi si au udat copacii dupa cum sunt instruiti ca trebuie facut acest lucru. Noi ne-am ocupat de achizitia a ceea ce s-a plantat, ne-am ocupat de plantarea propriu-zisa a copacilor si ne-am ocupat de nesimtirea celor care parcau acolo!!
8
6
Hhahaaha hahahaha
2
1
Decat nimic, e bine si asa. Oare cati din cei ce comenteaza au plantat si ei un copac sau arbust pt spatiul verde? Nu este wow ce au facut tinerii astia, dar nici sa aruncati cu pietre in ei, totusi din banii lor au platit ce s-a plantat. Chiar am trecut pe acolo cand se plantau, e o imbunatatire fata de mocirla care era acolo. Sa vedem cum va arata peste cateva luni, daca oamenii din cartier o sa aibe grija sa nu mai arunce gunoaie acolo. Mai devreme era plin de mucuri de tigari si ambalaje. Deci si oamenii sunt nesimtiti... asa ca hai sa lasam atacurile si sa punem toti mana la munca
8
3
Si daca e nevoie de locuri de parcare, tie ti se pare normal sa se parcheze pe spatiul verde? Acel spatiu ca si destinatie este spatiu verde. Nu conteaza ce au plantat, ideea este ca acel spatiu trebuie sa redevina spatiu verde, nu sa fie loc de parcat masinile. Timpul va arata daca acei arbusti se vor usca sau nu. Pana atunci, bravo lor ca au impiedicat nesimtitii sa mai parcheze pe spatiul verde.
7
5
Dragi tineri sociali democrati, Tot respectul pentru voi ca ati avut tupeul sa mintiti in halul asta. In timp ce tineretul din poza savura un suc la pacanelele de la colt, oameni in varsta le faceau treaba: sapat, plantat si udat cei trei boscheti plantati intr-un cartier in care e nevoie mare de un loc de parcare. A se specifica ca la 20 de metri de locul in care au plantat boschetii, e un loc de joaca de copii parasit de ani de zile, de care primaria nu se ingrijeste. Ar fi fost mai laudabil gestul daca ati fi adunat macar gunoaiele si mortaciunile de la locul de joaca. Bravo! Felicitari!
12
7
si de ce trebuie sa se laude ? nu tot ei au distrus spatiile verzi ? Si dupa cum se vede din foto, au plantat cativa arbusti ..care cat de curand se vor usca. Aixci e vorba doar de o factura umflata care va fi data la plata si nicidecum de plantari adevarate. vai de voi, psedeilor daca ati ajuns sa faceti reclama si pt 3 arbusti. Rau ati ajuns frate !
8
6
mai bine nu mai arunci gunoaiele prin parcuri si pe malul marii
3
1
asteptati felicitari, vin pensionarii
2
5
mai bine ii trimiti sa adune gunoaiele de prin parcuri si de pe malul marii
6
7
FAGADAU ai.ajuns sa-ti pui copiii de la partid sa planteze copaci in Constanta,chiar asa de greu era sa ii planteze primaria? Te-am.votat.degeaba....tot ne.arunci praf in ochi cu astfel.de metode de civilizatie....prin tinerii astia nevinovati...voi trebuie sa faceti ceva mai mult...voi astia pe care v-a ales Cta! Sa iti aduc aminte ca la alegeri era cat pe ce sa te bata o fosila securista ? Data viitoare sigur nu mai scapi
5
9
Acel loc era spatiu verde transformat in parcare si prin plantarea copacilor acolo, acel loc a fost transformat iar in spatiu verde.
7
2
Felicitari!!! Cu nenorocitul de Fagadau ce faceti? Voi plantati si el toarna betoane!!! Blocuri peste case, trafic ca in India, gunoaie si praf ca in Afganistan... Ne mananca sobolanii!!!
5
11
urasc acest partid din.tot.sufletul. ma rog zi.si.noapte ca sustinatorii lui sa dea ortul popii ca ne au distrus vietile si mancat.zilele. Acum arunca si.praf in.ochi cu cativa pomi. wow! data viitoare ies la vot.cu.tot.cartierul. nu o sa mai.iesiti.voi la.primarie cu.toti machedonii vostri. amr 3 ani. bucurati va de.ei.
8
7
Bai papagal21:16!spune tu cum au crescut spatiile verzi in urma plantarii pomilor?esti dobitoc,pomii au fost plantati in aer?nu tot pe aceleasi putine spatii verzi au mai inghesuit si astia cativa pomi?dobitocule!atunci cand vor identifica spatii care pot fi transf. in spatii verzi,atunci da,va fi de apreciat!
6
7
Stiti doar sa comentati de altii in spatele unor pseudonime. Mai bine mergeti si vedeti ce au facut tinerii astia acolo si daca va dati mari horticultori , sa va vedem si pe voi la treaba
9
12
Ma paduchiosilor,sa va tina daea un curs de agricultura piesediesta,sa stiti dreaq care -i bou si care-i vaca de planteaza pomi in mai,in zona de campie!
9
11
Si da Bagadau o autorizatie de constructie intr-un parc si se distruge verdeata de 10 ori mai mult!
7
10
nu se planteaza pomi in luna mai! Doar campanie de presa... studiati inainte sa va apucati de treaba...
9
10
A fost si Nicola Valy imbrqcat in fustite ?
7
8
Felicitari acestor tineri ! Aceasta plantare de copaci trebuie sa fie un exemplu si pentru alti tineri !!
12
10
La Cernavoda tot tineri ia rupt pe str. Independentei.rusine!
4
4
Astia sunt cei mai periculosi. PSD nu e prost, PSD recruteaza de pe bancile facultatii de stiinte politice Ovidius. Ce recruteaza? Sclavi pentru TSD si viitoarele campanii.
10
13
De la etnobotanice le-a venit ideea cu plantatia
11
13
Bravo! Daca ar planta toti asa am avea un oras mai frumos
13
10
Bravo! O actiune frumoasa!
12
12
Felicitari
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920