REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

100 de persoane date în urmărire, găsite de poliţişti: 7 sunt din Constanţa!

100 de persoane date în urmărire, găsite de poliţişti: 7 sunt din Constanţa!

Replica API 8 iunie 2015 | 00:33 159

Minor căutat internaţional, găsit de lucrătorii Secţiei 1

Minor căutat internaţional, găsit de lucrătorii Secţiei 1

Poliţiştii din întreaga ţară au depistat, în perioada 29 mai - 4 iunie a.c., 115 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 75 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 69 de persoane urmărite în temeiul legii.

Dintre acestea 52 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 7 aveau mandate de arestare preventivă, 5 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar pe numele a 5 persoane erau emise sentinţe penale de internare. Un minor, urmărit internaţional, a fost intrenat sâmbătă, 6 iunie a.c., în Centrul de Detenţie Tichileşti.

Poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în apropierea intersecţiei cu strada Nicolae Iorga, pe M.O., în vârstă de 16 ani, din Cobadin, urmărit internaţional, în baza mandatului emis de Judecătoria Constanţa, prin care s-a dispus măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 3 ani. „Acesta a fost internat în Centrul de Detenţie Tichileşti”, au precizat oamenii legii.

În spatele gratiilor au mai ajuns doi indivizi din cauza infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere, dar şi o femeie. Cei trei au fost prinşi sâmbătă, 5 iunie a.c. Astfel, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat-o pe Olimpia C., de 43 ani, din Valul lui Traian, care avea de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu l-au depistat pe Saidan A., de 48 ani, care avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 2 luni închisoare după ce a fost prins la volan deşi avea permisul suspendat. Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurale Cogealac l-au depistat pe Nicolae D., de 38 ani, care avea de executat o pedeapsă de doi ani închisoare pentru conducere fără permis. Alţi trei constănţeni au fost depistaţi în data de 29 mai. Astfel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au identificat un bărbat, de 42 de ani, din oraşul Murfatlar, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. Un alt bărbat, de 22 de ani, din Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani şi 9 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţişti, la data de 3 iunie a.c., şi a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. Un tânăr, de 29 de ani, din Constanţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de 6 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţişti şi a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Liliana CHIRU, Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108