REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A bătut un pădurar, că nu îi lăsa oile să pască în pădure

A bătut un pădurar, că nu îi lăsa oile să pască în pădure

Virgil STOIAN 20 februarie 2023 | 00:00 422

Conflictele în localitățile mici pleacă de la orice și se transformă imediat în adevărate scandaluri. Pavel Avram l-a agresat fizic pe pădurarul din cadrul Ocolului Silvic Babadag, din cauza unui conflict mai vechi, legat de animalele pe care agresorul le deține, care îndrăzneau să pască în pădurea administrată de victimă.

A batut un padurar, ca nu ii lasa oile sa pasca in padureMagistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis condamnarea lui Pavel Avram la pedeapsa amenzii în cuantum de 2000 lei, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Sentința a fost dată de Judecătoria Babadag, pe 15 februarie 2022 și nu este definitivă.
Conform anchetei,  victima, pădurar în cadrul Cantonului 17, Ocol Silvic Babadag, fiind în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, în autoturismul de serviciu, s-a întâlnit cu un  prieten. La câteva momente după această întâlnire, Pavel Avram pe fondul unor dispute mai vechi legate de modul în care persoana vătămată își exercită atribuțiile de serviciu, respectiv nu-i permite inculpatului  să pătrundă cu animalele pe terenul aparținând de Cantonul 17 din cadrul Oficiului Silvic Babadag ,aflat în gestiunea persoanei vătămate, acesta s-a apropiat de autoturismul persoanei vătămate și fără să-i spună nimic i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feței prin geamul portierei stânga față, care era deschis. În continuare, persoana vătămată s-a deplasat cu autoutilitara o distantă de cca. 10- 20 m iar Pavel Avram a plecat către domiciliul său.

A batut un padurar, ca nu ii lasa oile sa pasca in padure
Instanţa a reținut că inculpatul a exercitat violenţe asupra persoanei vătămate, pădurar, pentru fapte în legătură cu atribuţiile de serviciu, faptă care în sine prezintă un grad de pericol semnificativ. Cu toate acestea, instanţa a reținut că lovitura nu a fost una atât de puternică încât să determine necesitatea unor zile de îngrijiri medicale, însăşi persoana vătămată declarând că vătămările nu au fost grave, inculpatul doar atingându-l pe obraz.        
Magistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis condamnarea lui Pavel Avram la pedeapsa amenzii în cuantum de 2000 lei, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Sentința a fost dată de Judecătoria Babadag, pe 15 februarie 2022 și nu este definitivă.                             

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu avea voie sa il loveasca dar are dreptate cu lasatul animalelor sa pasca in padure inainte se platea o taxa la ocolul silvic si pasteau oile in padure, era bine ca este un lant vara animalele stateau la umbra acum nu aivunde sa le duci au mai fost date in administrare pe zecivde ani la diverse persoane de zici ca ia facut masa cu padure asta i romania
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468