REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A blocat accesul la o unitate militară și a rămas fără mașină. Video

A blocat accesul la o unitate militară și a rămas fără mașină. Video

Valentina CAMARA 11 martie 2023 | 00:00 12775

Pentru anumiți șoferi nu mai există reguli când vine vorba de parcări, lăsându-și mașinile pe unde apucă. Acesta este și cazul unui șofer care a parcat în fața Unității Militare numărul 02003 din Constanța, situată pe strada Ștefăniță Vodă numărul  17, blocând accesul în unitate. Șoferul și-a recuperat autoturismul cu numere de București... de pe Caraiman.

A blocat accesul la o unitate militara si a ramas fara masina. Video

Locuitorii din zona Unității Militare de pe strada Ștefăniță Vodă au fost derutați de claxonul insistent al unei mașini militare, încă de la primele ore ale dimineții, care nu putea ieși din unitatea militară din cauza autoturismului proptit pe aleea de acces. Mașina a fost mutată de acolo, în cele din urmă, dar nu de șoferul inconștient, ci de Poliția Locală.

A blocat accesul la o unitate militara si a ramas fara masina. Video

Pentru parcarea după bunul plac, șoferul autoturismului, cu numărul de înmatriculare B 904 POR, va culege roadele... de pe strada Caraiman, unde a fost dusă mașina. Șoferul trebuie să scoată bani din buzunar pentru amendă, dar trebuie să achite la Confort Urban și taxele aferente recuperării autoturismului.

A blocat accesul la o unitate militara si a ramas fara masina. Video

Conform Codului Rutier OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice staționarea neregulamentară este sancționată cu 4-5 puncte amendă, adică 580 sau 725 de lei, plus trei puncte de penalizare. Taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi: 60 de lei.

Video:

Așadar, aveți grijă unde vă parcați mașinile! Dacă vreți să vă păstrați banii în portofel...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimeni nu verifică identitatea reală a celor ce comentează și nici nu se pot șterge comentariile in numele altora.Toți frustrații pot scrie ce vor .
1
0
Si eu am fost militar, un adevarat hoit!… turnam si lingeam in rect sefii, iar ei ma protejau cu tura 24/72! Acum la 45 de ani, imi primesc bine meritata pensie!
4
4
Gogu Flex sigur este un asistat social care se informeaza din vreun birt!… ca asa l-a educat betivul de ta-su! Militarii castiga minimul pe economie, retardatule, de pensii speciale pot vorbi generalii tarii noastre, aia-s adevaratii trantori! Tare p***t te-a mai c***t ma-ta!!!
9
4
sa le vedeti fetzele mirletzilor care parcheaza asa cind iau o amenda.g***a.atunci sa.i vedeti ce fetze de amendati au!brusc,au ramas fara bani de seminte ptr 2 ani.la maimutze e si mai rau,cind e sa scoata bani din buzunar,dezastru.
7
3
la cati betivi exista in unitatile alea militare, pline de paraziti, sigur este masina vreunui boschet de acolo.
7
19
Iti place sa mananci kkt pizdificatule
7
4
s**i poulili la toți militarii, bombardierului cu 4 clasa!
12
4
Lasa ca au bani astia de la PORR
3
2
Ignoranța! Parcare chiar pe mijloc si.chiar in fața panglicii care era pusă cu un scop. Nu tu nr.de tel.inseamnă că și a asumat.
8
0
Pt. PENTRU PARCAREA ASTA NU POTI AVEA NICI-UN FEL DE SCUZA Esti trantor bugetar, asa-i? Ma doare-n *** de putorile din MAPN, care mananca salarii grase si pensii speciale. Asta ca multumire ca au tras in populatie in Dec. 89. Sa astepte camionul, ca oricum nu face nimic util. Sa-ti turteasca tie "masina" (probabil vreun jeg de VW). Da pe manele si taci, cocalare.
8
19
Știre parțial adevărată. Nu este vorba de blocarea UM 02003, ci de a unei alte unități. Ar trebui să vă informați mai bine ! În general, observ că difuzați știri inexacte.
14
2
Am avut noroc , ca am luat permisul de conducere . Astia care au avut noroc , circula haotic si parcheaza asa .
4
2
CUT trebuie oprit in trafic batuti toti din masina, stropiti cu benzina si ei si masina si dupa aprinsa bricheta. 60s maxim job.
2
11
Aici ar trebui , direct , dosar penal ! Amenda cat sa-ti vinzi casa , sau sa-ti faci rate la banca....altfel nu se mai poate , tupeul si nesimtirea din societatea in care traim in prezent, a intrecut orice limita suportabila de un om cu bun simt !
26
2
Doar faptul ca vezi o bariera si o alee de acces, in fata ta , trebuie sa-ti dea de gandit ! Din pacate, in aceasta demoncratie in care prostii si hotii au foarte multe drepturi ,militarii nu si-au permis sa treaca cu o senilata peste masina ! Chiar merita turtita , sincer...
28
4
Nu pot sa imi dau seama cat de ,,naiv,, poti sa fi, ca sa blochezi accesul intr-o unitate militara. Si asta ca sa ma exprim, in scris, intr-un mod decent. Ca daca scriam sincer ceea ce cred despre proprietarul autoturismului ...... scriam direct TAMPIT.
32
0
Care tanc? Avem câteva, dar la contactul cu fordul se dezintegra tancul !
10
14
Trebuia sa treaca cu tancul peste ea
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468