REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A convins o puştoaică de 13 ani să se furişeze de acasă, pentru o partidă de sex în maşină

A convins o puştoaică de 13 ani să se furişeze de acasă, pentru o partidă de sex în maşină

Replica API 28 septembrie 2012 | 00:00 631

Iubire începută pe Facebook, terminată în arest

Iubire începută pe Facebook, terminată în arest

S-a jucat cu focul şi s-a ars. Este cazul unui tânăr de 24 de ani, care s-a băgat într-un joc amoros periculos, riscând acum ani buni de închisoare. Acesta a cunoscut pe internet o minoră, în vârstă de 13 ani, cu care a întreţinut relaţii sexuale în apropiere de casa acesteia, din satul constănţean Râmnicu de Sus, fiind prinşi asupra faptului chiar de părinţii fetei, motiv pentru care a fost reclamat la poliţie şi prezentat Tribunalului cu propunere de arestare. Dacă, în primă fază, copila a spus părinţilor că a fost forţată să facă sex, procurorilor le-a declarat că totul a fost de bună voie.

Iubire cu năbădăi în satul Râmnicu de Sus, ce aparţine administrativ de Cogealac. Un tânăr de 24 de ani va da ani de libertate pentru o partidă de amor, întrucât partenera este minoră. Însă, colac peste pupăză, amorezul nostru mai este acuzat şi de viol. Derulând şirul evenimentelor, ajungem în noaptea de 25 spre 26 septembrie, când cei doi porumbei au avut convorbiri lungi pe internet pentru a-şi planifica întâlnirea mult visată. Din câte se pare, cei doi s-au cunoscut pe site-ul de socializare Facebook, după care au hotărât că trebuie să-şi înceapă relaţia şi faţă în faţă. Zis şi făcut. La puţin timp după miezul nopţii, fata, în vârstă de 13 ani, a părăsit casa părintească, pe furiş, pentru a-şi întâlni "jumătatea". Liviu Marcu a aşteptat-o cu un autoturism, după care şi-au văzut de drum. În cele din urmă, au căzut de comun acord să oprească la o distanţă de aproximativ 300 de metri de localitatea Râmnicu de Sus. Între timp, părinţii fetei, văzând că aceasta lipseşte de la domiciliu, au intrat în panică şi au plecat în căutarea ei, descoperindu-i pe cei doi în autoturismul cu pricina, în plin act sexual. Tatăl minorei s-a prezentat de urgenţă la Secţia de Poliţie Cogealac pentru a reclama faptul că i-a fost violat copilul. Fiind reţinut, Liviu Marcu, presupusul violator, a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fata, însă ea nu s-ar fi opus, lucru neconfirmat în primă fază şi de fiica reclamantului, care a susţinut că a fost forţată. Ulterior, fiind audiată de procurori, în prezenţa unui psiholog şi a echipei de asistenţi sociali din cadrul DGASPC, fata a întărit spusele băiatului, schimbându-şi declaraţia şi recunoscând că a fost de acord în sensul întreţinerii relaţiilor sexuale. Liviu Marcu a fost reţinut şi prezentat la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare. Însă, situaţia lui este una destul de gravă, având în vedere că este vorba de corupere de minori, faptă ce se pedepseşte cu ani buni de închisoare. În ceea ce priveşte copila, aceasta va fi supravegheată îndeaproape de echipa de asistenţi sociali a Primăriei Cogealac. "Minora a fost dusă şi la Medicina Legală, iar noi am însoţit minora şi familia acesteia pe toată perioada audierilor. Ţinând cont că ea are familie, va rămâne acolo, cu monitorizarea din partea autorităţilor locale. Mai departe vom vedea cum evoluează lucrurile, colaborăm cu Poliţia, cu Primăria Cogealac, cu procurorul de caz. Ca atare, rămâne în monitorizare la ea acasă. Provine dintr-o familie bună, este vorba de o întâmplare nefericită. Chiar dacă ea şi-a dat acordul cu privire la întreţinerea de relaţii sexuale, el trebuia să ştie că este vorba de un minor", a declarat, pentru "Replica", Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al DGASPC Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108