REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A doua seară de festival Neversea și... o mare de oameni!

A doua seară de festival Neversea și... o mare de oameni!

Andreea VREJOIU 8 iulie 2023 | 00:00 4843

Peste 65.000 de petrecăreți din România, cât și din străinătate, au ajuns la Constanța în prima zi a ediției aniversare a festivalului Neversea. Inna, DJ Alok, Lil Uzi Vert, Grasu XXL, Timmy Trumpet și mulți alți artiști au întreținut atmosfera până la răsărit. În această seară, Arias va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de Ștefania, Spike (Live), Lil Pump, Claptone, MORTEN, Tujamo, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki și un moment așteptat de fani, “Cake Me!”.

A doua seara de festival Neversea si... o mare de oameni!

Cel mai așteptat eveniment de la malul mării, Festivalul Neversea, și-a deschis, joi, 6 iulie a.c., porțile pentru iubitorii de muzică, adunând peste 65.000 de petrecăreți. Festivalul Neversea află la ediția aniversară, iar în acest an va avea loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța.

Arias a deschis mainstage-ul festivalului, urmată de Ștefania, Spike, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo și iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki și un moment așteptat de fani, “Cake Me!”.

A doua seara de festival Neversea si... o mare de oameni!

Scena The Ark a fost animată de Serotone, Gheboasa, MGL, Yny Sebi, Marko Glass și Bvcovia, Deliric x Silent Strike și Dub FX & Woodnote.

A doua seara de festival Neversea si... o mare de oameni!Gheboasă

La scena Daydreaming au performat, printre alții, Rampue, Glauci Di Mambro sau Dizharmonia.

A doua seara de festival Neversea si... o mare de oameni!

La Retro Fantesia au performat Liviu Vârciu & Deny, Jiji Lazăr și MC Dylma & DJ Pappam au întreținut atmosfera până la răsărit.

A doua seara de festival Neversea si... o mare de oameni!Yny Sebi

Pe scena Balkaniada, Karol Diac, Clnker Jones, Pixar Stelar, Lora & Band, Bogdan Simion , Damian & Brothers și Andrew Maze, iar pe scana Pachanga sau Latino, au întreținut atmosfera, printre alții, și DJ Marius Ioniță, DJ Mag, DJ Guaguanco și DJ Paul B.

A doua seara de festival Neversea si... o mare de oameni!

 

A doua seara de festival Neversea si... o mare de oameni!

Festivalul Neversea are loc anul acesta între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanţa, iar la eveniment sunt aşteptaţi peste 150 de artişti autohtoni şi internaţionali şi zeci de mii de spectatori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi ati fost acolo azi sa vedeti cat de putini sunt? De line-up nici nu zic.
4
1
Azi am alimentat la o statie peco , si baiatul de acolo un tinerel , purta cu mindrie patriotica la mina bratara de participant la Neverse si l am intrebat cum e , raspunsul a fost prompt ''super mega frumos'' .M a incercat o nostalgie , noi generatia mea au crescut cu Cenaclul Flacara , la fel de super frumos a fost !I am dat un bacis bun , pentru sear ce urmeaza sa bea un suc si o inghetat cu prietena lui ! Fiecare generatie are actoriii ei !
11
5
numai rebuturi pe scena, rebuturi si aia din audienta. Merita napalm si unii si altii.
6
2
Oare ce a oferit liviu vârciu la festival .....probabil că comedie .....
9
0
Nicaieri in lumea asta civilizata si necivilizata nu se distruge o plaja pentru concerte ca astea de ca....t! Nimeni nu-si distruge plajile, padurile cum se face pe aici...
10
3
sper sa ploua
14
2
gheboasa asta mare artist la festivalul de pus muzica pe laptop .s-a manelizat si tiganizat totul . trec salvarile si politia un la 5 minute pe bulevard . Ce naiba faceti acolo va bucurati va drogati sau va omoriti ?
16
1
Sistemul creaza infractori tot timpul nu locuri de munca și dacă găsești de munca muncesti pe un salariu de mizerie iar dacă vrei mai mult treci la infracțiuni ca doar o viata ai și o gaura în curr ca doar datorita infractorilor de sexx feminin și masculin politia dicotul și alte servici ei exista Toate astea se intimpla pe laneta pamint de aici nu scapă nimeni fără moarte ultima frontieră cu bilet doar de dus
9
1
prostimea se conduce prin imagini!
14
2
Cine trebuie linsat pentru distrugerea educatiei tinerilor permitand accesul a cateva sute de copii sub 16 ani printre spectatorii adulti ? Sunt vizibili in toate filmarile si pozele date publicitatii
19
3
Desfiintati sectia 4 politie Constanta. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare.
17
0
Artiștii secolului XXI...
14
2
Duminica dimineață, DJ Teodosie mixează în Peninsula.
18
3
Toți zdrunciunatii din Romania asculta toți muzicienii de cacao...Cum poți pierde timpul în loc să citești o carte,sa te plimbi,sa vezi un film frumos...Cine organizează acest STIFT de concert?.Și pe deasupra mai blochează și străzile Constanta.
30
10
După o tară vandută urmează un tineret terminat De vină părinții și profesorii Pe timpuri se primea educație de la grădiniță Azi tinerii de clasa a opta sânt la festival până dimineața Nimeni nu-i întreabă ce căuta la ore târzii pe plaja Multi cu țigări băutura și prafuri In mod normal minorii nu au voie pe străzi după ora zece seara Ce tară ce părinți și ce instituții ale statului are r*mânia Tineri terminați de la vârste fragede Educația in familii și în scoli a dat faliment
31
3
nu avea orasul nostru nevoie sa vina toti narcomanii si drogatii sa faca deranj aci, si asa orasul asta are cel mai , inzestrat si muncitor, pri mar, care a distru s orasul mcare arata mai nasol si mai bombardat k alea din ukrai na, rusine bahh , nea corsaru
24
4
pe imbecilii care doar atat pot pricepe: droguri si muzica de cacaat!
22
4
PIATA PENTRU DROGALAI.FESTIVALUL C U R U L U I.SATANA.
16
3
Plm, tineretul se inghesuie la petrecareala, la mmunc nu s-ar inghinti!
25
2
Ii inteleg si pe tineri. E greu sa fii atat de puternic incat sa faci fatza si sa nu cazi prada mizeriilor sataniste care va amagesc zi de zi in toate domeniile de activitate. Toate astea sunt directive internationale. Sper ca tineretul sa inteleaga ca totul este o capcana si sper sa se treazeasca la timp. Succes
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468