REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

A furat telefonul unui minor dintr-un autobuz aflat în mers

A furat telefonul unui minor dintr-un autobuz aflat în mers

Victor ROTARU 11 septembrie 2023 | 00:00 510

Odată cu apariția smartphone-urile, viața oamenilor s-a schimbat, acestea fiind indispensabile în viața de zi cu zi. Astfel, Gesur Ș., după ce a fugit de acasă și s-a anturat cu mai multe persoane fără adăpost, din nevoia de bani pentru a cumpăra etnobotanice, s-a apucat de furat telefoane mobile, acesta furând un telefon dintr-un autobuz, și nu oricum. Gesur se afla în afara autobuzului și a smuls din mâna unui minor telefonul mobil, cățărându-se pe roata autobuzului.

A furat telefonul unui minor dintr-un autobuz aflat in mersFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat atunci când Roxana M. s-a urcat în autobuzul 102, dorind să meargă spre City Park Mall, așezându-se pe unul dintre scaunele de la geam. După ce autobuzul s-a oprit în stația Tomis III și au coborât mai mulți călători, ușile s-au închis, moment în care din exterior s-a apropiat o persoană necunoscută, care a introdus mâna pe geamul autobuzului și i-a smuls din mână telefonul mobil. În momentul în care persoana necunoscută a încercat să se îndepărteze de autobuz, a scăpat din mână telefonul sustras și după ce l-a ridicat de jos, a fugit în direcția opusă deplasării autobuzului. Cu ocazia efectuării procedurii de recunoaștere din fotografii, Roxana M. l-a recunoscut fără dubii pe inculpatul Gesur S. ca fiind persoana care i-a smuls din mână telefonul mobil.

Gesur Ș. fugise de acasă și, ajuns în Constanța, a căutat vânzători de țigări cu substanță etnobotanică. După o perioadă de timp a întâlnit mai multe persoane care dormeau pe stradă, având asupra lor țigări etnobotanice, persoane care i-au dat să fumeze. A dormit pe străzi circa 3 zile, după care s-a împrietenit cu alte persoane care i-au propus să locuiască împreună cu ei, într-o casă părăsită care avea un etaj și se află situată în zona Capitol, apucându-se totodată de furat. „Cariera” de hoț nu i-a mers prea bine lui Gesur, întrucât telefonul furat a fost repede localizat de către polițiști.

A furat telefonul unui minor dintr-un autobuz aflat in mersMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să-l condamne pe Gesur Ș. la 2ani și 4 luni de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Sentința nu este definitivă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai definitiva sa fie!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468