REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A luat la pumni un vecin care a avut „tupeul” să-l anunţe că l-a căutat Poliţia

A luat la pumni un vecin care a avut „tupeul” să-l anunţe că l-a căutat Poliţia

Replica API 12 iunie 2015 | 23:30 178

Un tânăr a terorizat cartierul Tomis II:

Un tânăr a terorizat cartierul Tomis II:

Sebastian Constantin este un tânăr din Constanţa, care locuieşte în cartierul Tomis II şi care şi-a terorizat vecinii. Cu părinţii plecaţi la muncă în Germania şi cu un frate care lucrează în domeniul juridic la Bucureşti, Sebastian are mult timp liber, fiind întreţinut de familie. Numai că traiul lejer pe care îl duce i s-a cam urcat la cap, începând să ia la pumni pe oricine, din orice motiv. Ultima sa victimă a fost un vecin, care a fost lovit pentru că a avut „tupeul” să-l anunţe că a fost căutat de Poliţie. Sebastian Constantin era cercetat pentru mai multe fapte de loviri sau alte violenţe şi hărţuire, motiv pentru care, pe 8 iunie anul curent, poliţiştii Secţiei 1 l-au căutat la domiciliu pentru a-i înmâna o citaţie spre a fi chemat la audieri. Cum nu a fost găsit la domiciliu, vecinii au spus că-i vor transmite ei. Astfel, în jurul orei 12.30, un tânăr care locuieşte tot pe strada Stejarului l-a văzut şi l-a anunţat. Numai că Sebastian s-a înfuriat şi l-a lovit cu pumnul în zona tâmplei şi apoi după ceafă. Vicitma a căzut şi s-a lovit cu capul de bordură.

“Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că la data de 8.06.2015, în jurul orei 12.30, în timp ce persoana vătămată P. A.F. se afla în faţa blocului în care domiciliază situat în municipiul Constanţa, strada Stejarului, nr. 1, a agresat-o fizic prin aplicarea unei lovituri cu pumnul în zona tâmplei stângi, în cădere lovindu-se de o bordură la tâmpla dreaptă, apoi a lovit-o cu pumnul în zona cefei, cauzându-i leziuni traumatice pentru a cărora vindecare necesită circa 4-5 zile de îngrijiri medicale”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În aceeaşi cauză inculpatul mai este cercetat şi sub aspectul săvârşirii altor infracţiuni contra integrităţii fizice şi libertăţii psihice a persoanei, respectiv două infracţiuni de hărţuire, o infracţiune de lovire sau alte violenţe în urma căreia nu au rezultat zile de îngrijiri medicale şi ameninţare, fapte pentru care, raportat la limitele pedepsei închisorii prevăzute de lege pentru sancţionarea acestora, legea nu permite luarea măsurii arestării preventive. Menţionăm că este vorba tot despre persoane din cartier, pe care Sebastian le-a altoit din motive de toată jena. La data de 11.06.2015, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108