REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A plouat cu “BIZONI” în traficul constănţean!

A plouat cu “BIZONI” în traficul constănţean!

Replica API 24 aprilie 2017 | 00:00 411

Când nu parchează precum cizmele, unii şoferi pun în pericol alţi participanţi la trafic, pentru că… au chef de o şuetă! Pur şi simplu opresc în mijlocul drumului şi se pun la discuţii cu prietenii pe care îi întâlnesc în cale, ignorând că ocupă o bandă, iar alţii trebuie să facă slalom, pentru a evita coliziunea!

Imagini incredibile surprinse în traficul constănţean! Un şofer a fost la un pas să provoace o tragedie după a staţionat pe contrasens pentru a purta o discuţie cu un alt conducător auto oprit pe trotuar. Cel care a surprins imaginile cu ajutorul unei camere de bord nu a renunţat până când şoferul cu chef de vorbă nu a eliberat sensul de mers. Totul s-a întâmplat pe strada Comarnic din municipiu vineri, 21 aprilie a.c.! Şi tot la sfârşitul săptămânii, mai exact sâmbătă, un alt şofer a fost surprins în momentul în care a întors în mijlocul intersecției pentru a schimba două vorbe cu cineva, iar apoi pentru a merge la cabinetul oftalmologic din zonă! Întreaga scenă a avut loc pe Tomis, aproape de intersecţia cu Soveja.

D.N., R.C.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nimic de mirare ,,,,,,,constanta ,cocalari sunt majoritari
1
0
Acest tupeu se manifesta din ce in ce mai mult pe fondul lipsei de fermitate, acolo unde trebuie, al politistilor ! Ei n-au timp de astfel de lucruri. Stau la panda sa prinda soferi singuri in masina , fara martori, care pe galben intermitent pot face la dreapta, filmeaza cum vor , si cu ajutorul neprecupetit al celor care ar trebui sa analizeze corect , dau amenzi de iti ridica cheful de condus cate un an intreg! Stau prin tufisuri , sa nu cumva sa opresti pentru vreo urgenta nu pe Tomis pe strazi mai mici, ca apar de nici nu banuiesti. In privinta tiganilor, nu se inghesuie sa ii amendeze !
1
0
Strada Comarnic nu se pune!La ce cacanari locuiesc pe acolo,ar trebui sa li se ceara pasaport cand vor sa mearga prin Constanta!
4
0
Sa-i vezi la Cernavoda pe bizoni!
2
0
Aia din dreapta prostului de la volan era Emilia din km 4-5. Futo-n gura de rapandula dk o prind o belesc
5
0
aveti numerele de la masina, luat carnetul si gata , ce atata tura vura!
12
1
Niste javre din nastere si fara alta evolutie,au devenit si posesori de carnet. Asadar,javre pe trotuare,javre pe sosele,in trafic. Situatia nu se va schimba,in mod sigur.
10
0
da,ma nu stiu ce pula mea ati avut in trafic dar chiar sunteti dusi cu capul ce pula mea aveti proleme in familie ?? aveti pula mica ?? de va comportati asa la volan ????? aveti boli psihice ?? Se pare ca da altfel conduceati preventiv responsabil si bineinteles foloseati rationament.Constanta...sate bulgaresti unite prin alei si poteci traversate de tigani cu cartute
14
0
Tigani cu cazane cu numere de Bulgaria
16
0
bizoni bulgaresti...adica tigani borati
14
0
Socializare pe patru ,,roate''! Manele este.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108