REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

ABADL doarme?! Salvamarii au curățat plaja din Eforie Nord, transformată în munți de gunoaie

ABADL doarme?! Salvamarii au curățat plaja din Eforie Nord, transformată în munți de gunoaie

Marieta STEFAN 1 octombrie 2023 | 00:00 1805

Dacă tot ABADL nu vede gunoaiele de sub nas... salvamarii din stațiunea Eforie Nord au ecologizat plaja. Nu le-a venit să creadă că turiștii pot lăsa un asemenea morman de gunoi în urma lor. A fost nevoie de zeci de saci menajeri pentru a fi strâns.

ABADL doarme?! Salvamarii au curatat plaja din Eforie Nord, transformata in munti de gunoaie 

Sezonul estival s-a prelungit datorită vremii calde, care a ținut cu turiștii. Pe plajă s-au putut vedea oameni chiar și după data de 25 septembrie, care au profitat de temperaturile ridicate, atât din aer, cât și din apă. Una din stațiunile preferate de turiști este Eforie Nord, probabil și datorită prețurilor mai mici față de Mamaia, dar și pentru pitorescul ei. 

A început igienizarea plajei

Chiar dacă turiști nu prea mai sunt, salvamarii au rămas pe plajă pentru a aduna mormanele de gunoaie  Unul dintre salvamari a postat în mediul on line munții de gunoaie lăsate pe plajă , care a trebuit să fie încărcat în zeci de saci menajeri, de parcă ar fi fost ecologizată, o cocină, nu o zonă în care au venit să se relaxeze oameni. 

ABADL doarme?! Salvamarii au curatat plaja din Eforie Nord, transformata in munti de gunoaie

”Vrem o țară ca afară! Asta rămâne după ce pleacă toți turiștii . Mormane de gunoaie lăsate pe plajă la întâmplare. Plaja este a doua noastră casă și astăzi a fost ziua în care am ecologizat o mare parte din ea. Sperăm ca turiștii să fie mai responsabili și pe viitor să avem o plajă mai curată”, a postat salvamarul .
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine este Abrudan? Ce relație "extra" are?
0
0
Abrudan numara spaga si face socoteli cu spaga ce o sa vina in februarie-martie
2
0
Cu cat este mai largă plaja cu atât mai mult gunoi.Nesimtirea este caracteristică la r*mâni.De dormit se doarme la oricare instituție de stat.Oare cine rămâne prin birouri după orele de program sunt verificați? Sau dispar câteva ore de la munca!De ani de zile am remarcat că există anumite relații foarte apropiate.Cand ești cu gândul la altceva nu mai ai timp sa te ocupi in mod serios de sarcini de serviciu.Te ocupi de probleme personale.Recunosc că suntem prea mulți salariați.Unii nici nu se sinchisesc să încerce cumva sa se prefacă că muncesc .Indiferent că este roman sau m******n.Oare cine este devină ?Nu mai spun că deja unii nici nu se mai feresc.Multa fericire și timp liber pentru unii privilegiați.
1
2
Sergiu, ai ce ai cu machedonii! Tu ce esti? Precis un manelist croncanitor si foarte frustrat care produce mult gunoi. Flit!
0
1
abdl nu doarme, probabil numara spaga de peste an.
4
1
sa fie imputerniciti prin hotarare ca salvamarii sa dea amenzi ...nesimtitilor turisti!
4
1
Abadl e in mana makidonilor. Mai au putin si cucereac toata Constanta daca nu ne trezim
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468