REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident MORTAL pe trecerea de pietoni, în Mamaia

Accident MORTAL pe trecerea de pietoni, în Mamaia

Replica API 4 decembrie 2017 | 02:06 681

Un bărbat în vârstă de 81 de ani a fost accidentat mortal în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Victoria. În momentul impactului, bărbatul se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. La fața locului s-au deplasat două echipaje al Setrviciului Ambulanță și unul al Serviciului rutier Constanța. Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Ce zice IPJ:

”La data de 3 decembrie, ora 12.00, un bărbat de 65 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism bulevardul Mamaia, iar in dreptul hotelului Victoria, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 81 de ani, din Constanța, care se angajase în traversarea drumului pe marcaj pietonal. A fost întocmit dosar penal”.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mosul doar ce terminase o poveste de amor intr-una din camerele rezervate pt matarci de la hotel Victoria.
0
4
cauta moartea, unde merge asa un mas singur si mai si traverseaza, se arunca pe trecerile de pietoni deodata le fileaza lampa. Macar asta era batran si nu mai judeca nu mai avea reflexe dar restul nu asa batrani se arunca ca idiotii pe trecrile de pietoni mai si fug unii.
1
7
Doamne cati retardati si bolnavi psihici la volan ,sa nu opreasca,sa vada un om batran pe trecere si sa treaca peste el ca si cum ar fost o hartie.Daca pe trecerevera taicasu la sclerozat tit asa proceda.La nemernici si idioti detentie pe viata si pietoni pe viata
5
1
Soferul,65 ani,victima 81 ani.Pacat.Soferul trebuie supus unui control medical atent ,poate nu vede bine sau ,ma rog,are o afectiune care ,la clinicile care elibereaza dosarul medical ,nu conteaza ci important este sa le achiti taxa.
5
3
Esti cretin in pula mea ? Da casca in mortii tai ochii ca altfel mori esti prost? Du te m pula mea, ala e mort aia ia cu suspendare! Ce cacat aveti in cap? Daca un sofer merge cu 200 la ora sau nu te vede tu esti prost si sari in fata masinii? Sari atunci si mori ca prostu ca nu te a vazut soferu. Ma-ta sufera fiita sufera iar soferu o freaca cu suspendare. Acum ai inteles idiotule ce am zis?
9
2
Dak soferul avea viteza maxima legala pe acel tronson de drum nu avea cum sa nu evite impactul cu pietonul! Dar statiunea Mamaia a devenit in extrasezon pista de raliuri! Sa se introduca la examenul auto poligonul cum era pe timpuri, ca sa nu mai ia carnetul de sofer orice tampit! D-zeu sa-l ierte !
9
4
Se credea nemuritor mosu. Brava la ala cu masina , o pensie mai putin. Cum dracu sa nu te uiti ma cand treci , viata e mai presus ca ambitia koae.
4
14
de ce e vinovat pietonul ? in tarile civilizate, nu o sa va vina sa credeti, dar soferii opresc la treceri de pietoni goale daca zaresc un om pe trotuar care nici macar nu are piciorul pe trecere, dar mai este pana ajungem la nivelul ala de rabdare, gandire si siguranta. La noi esti pe jumatatea trecerii si tot vine un destept sa treaca cu viteza la cm de fata ta.
15
7
Vedeti, ca pana la urmele si zebrele se razbuna. Si mai mariti limita de viteza in Mamaia. Readuceti limita la 70 km. Te ia somnul in Mamaia cu limita de 60 km. O limita scazuta de viteza te face neatent pe distante mari, aduce monotonia, plictiseala.
6
16
Bietul om...astia nu sunt sanatosi la cap . Circula cu o viteza de parca-s pe vreo pista. Pai unde sa franeze cretinul ala de sofer cand nu schiteaza nicio intentie de a incetini macar in apropierea trecerilor. Stiu de iti dau flash uri sa te dai de pe banda ca tu esti "cacatul ala care circula cu 10km.h" si el e vitezomanul curului . Eu astora le-as lua carnetul pe viata si i-as lasa sa putrezeasca in puscarie, sa-i manance sobolanii ca au luat viata de om...
21
6
Oare pietonii chiar nu au nici o responsabilitate, numai drepturi?
11
6
mare dreptate ai !
8
3
In acest caz este clar ca soferul este principalul vinovat dar ce nu pot intelege este faptul ca majoritatea pietonilor nu se asigura cand tranverseaza pe trecerea ptr pietoni.
20
0
Am spus mereu ca 75 % dintre soferii din constanta au obtinut carnetul de conducere pe spaga - mita ..multi sunt analfabeti ..nu stiu sa scrie sa citeasca ..multi sunt nevazatori etc politia de la circulatia e virgina neprihanita ..se moare in draci continuati ...
18
4
Dc dq nu le.luati permisul de tot la idiotii astia si puscarie pe viata???????
14
3
Ce facea soferul? Era pe facebook nu mai avea timp de trafic auto.
19
4
Cascati ochii cand traversati???nu mai spune domnu sofer....ce viteza avea imputitu de sofer?care i limita in oras?
12
7
Pisati de soferi
13
3
Un pantof zburase la minim 50 de metri de locul impactui, iar palaria la aproximativ 20, destul de urat, a murit fara vina, de tras invatatura ca trecerea de pietoni nu te face nemuritor, ci doar iti da un drept sa traversezi o sosea, asta in cazul in care soferul te vede, asa ca beliti ochii mari
43
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108