REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier GRAV: trei tinere s-au izbit cu mașina de copac!

Accident rutier GRAV: trei tinere s-au izbit cu mașina de copac!

Replica API 30 octombrie 2019 | 02:06 635

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, marți, 29 octombrie, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222, între localitățile Tulcea și Agighiol.

În autoturism erau 3 persoane de sex feminin, de 16,17 și 18 ani, una dintre ele rămânând încarcerate. Acestea au fost preluate de ambulanțe SMURD și SAJ, pentru a fi transportate la unitatea spitalicească. Precizăm că pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea.

Potrivit oamenilor legii, în dimineața zilei de 29 octombrie a.c, o tânără în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222 ( Agighiol- Tulcea ) nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției, autovehiculul a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat în liziera de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri. Conducătorul auto poseda permis de conducere. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostule pai asta este o motivatie ca sa nu-ti mai folosesti creierul? Ma mir ca respiri singur la cat de imbecil esti!
0
0
Pentru prostii de dedesubt: -drumul este f bun si te impinge sa depasesti limita de viteza, respectiv sa pierzi controlul daca mai esti si incepator.
0
0
Nu mai stiu de bun simt, de respect, sa invete carte si sa - si vada de lungul nasului pana le va veni mintea la cap, vor avea un servici, la 18 ani top in masina sa vagabonteasca pe drumuri.
3
1
CE ARE PULA CU PREFECTURA LEGAT DE JUDETE LA STAPAN DESPRE HARSOVA COMENTARIU SCRIS IN CHIOSC LA BEICA DE NADRAG GAZARU VASILE DAVID DR FRICATEL CIOCALATA ACA BULGARU POL LOCALA SI ETC LINGAI DE NADRAGI
2
1
Acum cee m-ai spun-ti?????? Ca nu este opel
1
2
ce dracu cauta copacul acolo ,sau fufele vorbeau la tel si a vrut sa prinda semnalul mai bine ,da trei fufe care ca multi alti au luat carnetele la tulcea pe euro de de restul oi machidonesti
4
2
parca era o lege pt soferi incepatori, sa circule cu viteza mai redusa...
2
1
Un accident nefericit la care concura doi factori: lipsa de atentie si starea proastra a drumului.
7
2
..ce cauta copacul in fata celor trei ..putori???
8
2
Erau trei proaste de makidoance de Tulcea , iar soferita nu a vazut copacul din cauza nasului mare.
15
5
aceeasi sitre e pe MEDIAFAX.ro numai ca acolo spune ca soferita nu avea permis? deci asa dragi oameni ai acestui cotetz numit romania,uitati cum dezinformeaza jurnalismul curului din romania,oamenii. una din cele doua entitati minte clar da? ori replica ori mediafax .si cine se dovedeste mincinoasa ar trebuii data cu ea de pamant si inchisa. minciuna nu ar trebuii sa fie tolerata catre public.da poate pe alta planeta.concluzia e ca NU MAI credeteti tot ce se vede la tv pe net sau la radio.cine are rating mai mare sta pe piata,deci interesul nu e pt cetatean sa stie adevarul stati linistiti.
9
1
''Trei proaste si toti trei''
12
2
de ce dezactivat mereu si absolut orice cometariu legat de harsova si de primar de acolo????? CAUTATI ROMANIA TE IUBESC JUDETE LA STAPAN CONSTANTA! CRED CA ASTA E MOTIVUL JAVRE CORUPTE SI MITUITE.
12
0
In autoturism erau 3 persoane de sex feminin, de 16,17 si 18 ani, una dintre ele ramanand INCARCERATE Unde ati facut scoala primara?
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108