REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu: ALCOOL la VOLAN și CIRC!

Accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu: ALCOOL la VOLAN și CIRC!

Replica API 21 octombrie 2019 | 00:51 589

Un accident rutier a avut loc vineri noapte, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.

Conform primelor date, o persoană a fost rănită.

Conform unor martori, unul dintre şoferii implicaţi în accident ar fi băut sau drogat.

Ce spun oamenii legii:

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, sâmbătă, 19 octombrie, în jurul orei 1.35, a condus o autoutilitară, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, dinspre Casa de Cultură către Dacia şi, ajungând la intersecţia cu strada Portiţei, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism, condus de o femeie, de 32 de ani, care în urma coliziunii a fost proiectată către înainte într-un alt autoturism, condus de o femeie, de 38 de ani, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambele autoturisme erau oprite la semafor. Șoferul autoutilitarei s-a dat puțin în stambă, refuzând a fi testat cu aparatul etilotest și, de asemenea, de a se supune recoltării probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei,

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celei de a doua conducătoare auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru toti prostii care nu au inteles. Eu nu vorbeam de masinile cu xenoane OEM, chiar daca au 20 de ani vechime. Vorbeam de prostii ca tine, care s-au simtit lezati, si care au montate xenoane pe masinile cu halogen, ca na, si ei sunt smecheri si ii doare undeva ca ne orbesc pe sosele. Sa va duceti acolo de unde ati venit si sa ne lasati pe noi constantenii in pace. Ati umplut mall-urile si ati prins gustul KFC-ului si Mc-ului de nu mai are lumea loc de voi. Va cunosc dintr-o privire, taranusilor! Dupa sandale...sictir!
4
0
Bd. Lapusneanu a devenit extrem de aglomerat. In aceste conditii daca mai si bei sau nu esti atent la volan, accidentul este gata.
5
0
pt alex, coaie daca conduci dupa cum scrii nasol
2
1
Ghinion de nesansa,unde dai si unde crapa! Cam asa s-a intamplat si aici.Iar tatae o facea si pe nu stiu, n-am vazut, nici pe acolo n-am trecut.
1
1
Sa-ti vezi Barna din ochi, mortule!
2
0
Pentru Alex; si mata ar trebui sa nu se mai futa cu tot cartierul, sa ia doar m u i e
1
3
klaus nu vrei sa il sugi tu putin pe Mazare ac v a facut strazi bune sa alergati ca derbedeii
0
12
Pentru Alex: esti asasin al limbii romane! Sau doar asin?...
14
0
Putori betive cu permis luat pe spaga si masini de fite se pocnesc ca niste vite!
11
1
A-r trebuii sa sa deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari
4
24
Bosorogul de 61de ani..la club... La manastire tataie nu la club si betivan in trafic
11
3
CEL CARE A PRODUS ACCIDENTUL A BAUT PINA LA 1 LA CLUB DOORS SI SE DA CETATEAN CANADIAN . mERGE-TI SI LUA-TI CAMERELE DE LA CLUB SI O SA VEDE-TI CA ERA MORT DE BEAT
8
1
cacati de la rutiera ciubotariu spagaru suprem isi lasa tovarasi cu folii blana pe masina si sta la barfa cu ei pe fata muie stana ciubotariu si dancu
6
0
bai cacat hashtagist sarantoc, bmw si passat aveau de acum 20 de ani xenon cand tu erai doar un spermatozoid debil in pula lu tactu ca si proasta aia de Dea. Inmatriculari in BG nu se mai fac de vreo 7 ani de cand le-au au interzis bulgarii, iar tiganoii cu boliduri de lux care au xenoane OEM cum mortii ma-tii crezi ca au luat permisul daca nu cu shapaga la ghertoii de gabori? Scoate capul din iphone si du-te la oculist tembelule daca te deranjeaza proiectoarele! Cum fac aia cu masini de 20 de ani cacaturi cand astia care s-au pocnit matoi si drogati au masini noi bai gunoiule? Hai sictir!
8
15
vacaru de sub mine. cred ca traiesti pe alta planeta nenea. fata nu e referea la masinile din poza,ci asa e in constanta si chiar asa e.cacati cu bmw si cu passaturi de 20 de ani inmatriculate pe BG fac cacaturi pe sosele in general, tiganoii cu boliduri de lux sunt hadicapati si nesimtiti in trafic,dar cealatla categorie se da in stamba.est prost de bubui asa ca taci dreaq de branzar
19
7
Esti cam proasta Dea - masinile din poza sunt de generatie noua, iar in prezent cam toate sunt echipate din fabrica cu faruri tip proiector si descarcare de xenon. Cei cu rablele fumegande nu prea mai ies pe sosele decat eventual dimineata si seara cand se duc si se intorc ca sclavii de la munca. Si dupa o 12 ore de munca nu iti mai arde de batai scandaluri si droguri! Scandaluri fac bogatii cu masini de ultima generatie si asta din cauza politiei corupte si complice cu acesti tineri tupeisti, lasi si indisciplinati!
17
21
Dupa ora 21.00 incepe circul. Rable fumegande cu xenoane ca de, tot cocalarul tre sa aibe xenoane, liniute, provocari in trafic, batai, scandaluri, droguri si alcool. Ca sa iesi in oras trebuie sa fii blindat de spray-uri, bate, eventual pistoale. Am ajuns ca in vestul salbatic!
26
7
degeaba le ia politia permisul,ei vor continua sa conduca si scoala de soferi stim si noi cum se face si cat costa in orasul asta....e un cerc vicios,poate doar amenzile mari ii vor calma
18
1
@ 7:35....decaderea Constantei a inceput prin 2003 , o data cu epoca Mazare . Care alegorice , samba , cluburi , smechereala si aroganta . Puse camere de filmat si i-ai calmat , cu 2.000 de lei pentru viteza si derapaje prin oras . Nu ii calmezi nici asa ? Pietoni pentru o luna si scoala de soferi din nou . Iar o comit din nou ? Iar pieton si scoala de soferi . Ori se indreapta , ori renunta la sofat .
46
4
scapat de sub control. Noapte la ora 2 avem un carambol provocat de un betiv pe unul dintre marile bulevarde. Nu se poate asa ceva. Toti cretinii isi ambaleaza rablele toata noaptea pe toate strazile orasului. Ziua traficul este infernal. Cine dracu mai munceste in orasul asta?
40
2
Cand mai dati stiri despre accidente ruriere spuneti doar despre pagubele rutiere ca stim noi ca era beat si drogat.
16
6
FAGABOU ERA
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108