REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accident TERIBIL la ieşire din Dorobanţu! Mai multe persoane în stare critică, între care şi doi copii!

Accident TERIBIL la ieşire din Dorobanţu! Mai multe persoane în stare critică, între care şi doi copii!

Replica API 28 aprilie 2017 | 14:35 703

Anchetă!

Anchetă!

O coliziune a semănat haos la ieșire din Dorobanțu, înspre Hârșova! Se pare că un autotren a ieșit dintr-o parcare, iar un autovehicul, care circula cu viteză – cel mai probabil, nu a mai apucat să frâneze și s-a "proptit" în TIR. Cinci persoane au ajuns la spital, unele în stare critică, printre care și o minoră de 4 ani.

Ambulanțe, autospeciale SMURD, de Descarcerare, mașini de Poliție, dar și un elicopter SMURD – toate au intervenit la un teribil accident rutier petrecut la ieșire din Dorobanțu înspre Hârșova. Coliziunea a fost atât de puternică încât mai multe persoane au rămas încarcerate. Cadrele medicale au acordat îngrijiri medicale la fața locului, 2 bărbați fiind preluați cu două ambulanțe din cadrul SAJ, o minoră cu elicopterul SMURD, pe când alte două persoane de sex feminin cu două autospeciale SMURD. Toate victimele au suferit multiple traumatisme, dar sunt în viață. Acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. " Un bărbat, confuz, cu traumatism cranio-cerebral, alt bărbat, stabil, cu traumatism cranio – cerebral, copil în vârstă de 4 ani, intubat, resuscitat, transportat cu elicopterul, două persoane de sex feminin, intubate, în stare critică!", au transmis cei aflați la fața locului. Oamenii legii au declanșat cercetările și, potrivit primelor informații, s-a stabilit că: " Pe DN 2A, la kilometrul 168, în apropierea localităţii Dorobanţu - judeţul Constanţa, la data de 27.04.2017, ora 13.20, între un autotren cu numere de Galaţi şi un autoturism cu numere de Constanţa, care circulau în acelaşi sens de mers, a avut loc o coliziune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei în vârstă de 49 de ani, precum şi a două minore, cu vârste de 4, respectiv 13 ani, pasagere în autoturism, dar şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 55 de ani şi a altui pasager, în vârstă de 35 de ani". În cauză a fost întocmit dosar penal. Însă, potrivit informațiilor noastre, totul ar fi plecat de la faptul că șoferul autotrenului, care este din Galați și s-ar numi Stângaciu, a ieșit cu vehiculul din parcare, fără să se asigure. Nici autoturismul, fiind vorba despre un Volkswagen Golf, cu numărul de înmatriculare CT 82 BIA nu a încetinit și a intrat direct în TIR. În mașină se afla șoferul cu soția sa, dar și un alt bărbat cu fetițele lui. Toți sunt din Dorobanțu. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DACA Sar Face soferia dupa reguli n ar mai fi accidente .
1
1
merg toti tare, prea tare. pun pariu ca nici nu stia ca limita este de 90km h. limita. ca daca mergi cu 80 rad toti de tine. pana la primul pom
0
2
O fi fost si soferul de tir un tampit notoriu dar nici pe ceilalti nu-i duce capul prea mult sa anticipeze o situatie in trafic! Nu-i suficient sa invarti covrigul si sa sa mesteci in motorina ca sa fii sofer! Mai trebuie sa te duca si capul!
1
2
Parcarea respectiva e plina de prostituate iar soferul Tir cred ca din aceasta cauza da distrus o familie. Politia nu vede ori nu vres.
5
1
CARE SE CRED MARI SOFERI DE FAPT SUNT NISTE NOVICE IN SOFERIE.NU ESTE PRIMUL CAZ CAND ACESTI BULANGII IES IN SOSELE FARA A SEMNALIZA SAU A SE ASIGURA.DECI MUIE CAT MAI MULTA.
5
1
Oricine se asigura luand in calcul viteza legala pe zona manevrei. Daca un cretin alearga cu viteza dubla,ca si cum ar fi singur pe luna,nici o asigurare nu mai are efect. La fel ca in cazul motociclistilor,care apar cu o suta la ora de dupa curba;nimeni nu_i poate vedea!
3
4
sunt niste taranoi betivani majoritatea si ies ca tartanii fara sa se asigure. Bagat la puscarie pe viata ala cu autotrenul
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108