REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Accidentele s-au ținut lanț, la Constanța; de vină au fost vremea nefavorabilă, viteza și alcoolul

Accidentele s-au ținut lanț, la Constanța; de vină au fost vremea nefavorabilă, viteza și alcoolul

Replica API 20 noiembrie 2017 | 00:00 326

Vremea ploioasă, carosabilul umed, neadaptarea vitezei la condițiile de drum, dar și consumul de alcool au dat mari bătăi de cap, sâmbătă seara, atât șoferilor, cât și polițiștilor. Nu puteau lipsi accidentele rutiere, care s-au produs în municipiul Constanța și în județ. Mai multe persoane, printre care și un copil, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Primul accident s-a produs, sâmbătă, 18 noiembrie, în jurul orei 21:25, în municipiul Constanța, în zona Far. Potrivit IPJ, un bărbat de 55 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai, unde a surprins și accidentat grav o persoană care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani, care a fost transportat în stare gravă la spital, fiind în comă, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral și traumatisme la nivelul mâinilor și picioarelor. Polițiștii au stabilit că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În aceeași seară, oamenii legii au fost sesizați de un alt incident rutier, tot cu victime, la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Nicolae Iorga. Din primele informații, în urma accidentului au fost rănite o femeie și copilul acesteia, în vârstă de 9 ani, ambii suferind traumatisme cranio-cerebrale și fiind transportați la spital. Cele două victime erau pasagere într-una dintre mașinile implicate în accident.

În jurul orei 22:00, un alt accident a avut loc în apropierea localității constănțene Saraiu, acolo unde un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, însă, din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am inteles,soferii erau perfecti,niste oameni de treaba si demni de respect,doar ca a venit alcoolul peste ei si cineva le-a dat viteza tocmai pe timpul asta naspa. Pacat. Sa bage alcoolul la puscarie,ca uite ce face el din umbra,cum pandeste si se napusteste in fata masinilor,orbeste dragii soferi disciplinati si-i face sa dea de belea! Si viteza,cine sileste dragii soferi sa mearga ca dementii cand ei vor altfel? Bai,ce chestii.....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108