REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Acțiuni de prevenire a infecției cu coronavirus în unitățile de învățământ din Constanța

Acțiuni de prevenire a infecției cu coronavirus în unitățile de învățământ din Constanța

Replica API 27 februarie 2020 | 18:34 509

Echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale au demarat în această dimineață acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Astăzi au fost prezenți în 14 instituții. Inspectorii vor să se asigure că toate grădinițele, școlile și liceele din oraș au stocuri suficiente de produse de curățenie și dezinfectanți.

De asemenea, împreună cu personalul medical din instituțiile de învățământ, inspectorii le-au arătat celor mici cum se folosește o mască de protecție, le-au explicat cât de importantă este igiena mâinilor și le-au făcut un scurt instructaj despre modul de folosire a dispenserelor cu dezinfectanți .

Pentru a-i proteja pe copii de infecțiile respiratorii, toate unitățile de învățământ au fost dotate încă din luna decembrie cu materiale igienico-sanitare.

Astfel de acțiuni vor avea loc la toate unitățile de învățământ din oraș.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către cetățeni să nu ia în considerare decât informațiile venite de la autoritățile abilitate și să nu cadă pradă dezinformărilor care apar în spațiul public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar cu gargara cu apa rece
0
0
La Palatul Copiilor de mult nu mai este dezinfectant in aparate... acum au doar rolul de a salva aparentele. O femeie de serviciu de acolo spunea ca, in cazul unui control, au fost instruite sa spuna ca dezinfectantul tocmai s-a terminat si de aceea nu au apucat sa reumple aparatele... asa masuri de preventie si igiena, mai rar!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108