REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Activităţi de informare şi prevenire desfăşurate de poliiţiştii constănţeni

Activităţi de informare şi prevenire desfăşurate de poliiţiştii constănţeni

Replica API 5 mai 2018 | 00:00 358

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalității împreună cu specialiști din cadrul A.N.A.- C.P.E.C.A. Constanța au desfășurat, la data de 4 mai a.c., activități specifice în cadrul Programului local de prevenire a violenței în familie, precum și a Proiectului ,,Etnobotanicele – un pariu greșit”.

Scopul acestei acțiuni este prevenirea violenţei ca urmare a consumului de alcool sau a altor substanţe interzise. Astfel, polițiștii constănțeni au vizitat liceele teoretice ,,George Emil Palade” și ,,Lucian Blaga”, din municipiul Constanța, unde au discutat cu elevii, din clasele X-XII, despre violență, ca urmare a consumului de alcool sau a altor substanţe interzise dar și despre răspunderea penală a minorilor.

Pe parcursul activității, elevii au primit materiale preventive, constând în broșuri și flyere. Astfel, plecând de la premisa ”Este cool să respecți regulile”, polițiștii le-au transmis elevilor următorul mesaj: ,,Este cool să refuzi să consumi alcool, tutun sau droguri, să spui stop Violenței și să eviți prietenia persoanelor violente! Este cool să fii tolerant!”

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu este cool sa respecti regulile cata vreme aceste reguli nu sunt respectate de toata lumea inclusiv de garcea si mai ales cata vereme respectarea regulilor iti poate aduce rani grave sau moartea - exemplu interlopii merg inarmati pe strada desi e ilegal deci si eu trebuie sa merg inarmat ca sa pot contracara amenintarea chit ca e ilegal sa te aperi in Romania fiindca niste comunisti criminali au hotarat ca e mai bine ptr mine sa fiu aparat de niste militieni cretini care stau in genunchi in fata numitilor interlopi!
0
0
marca LC. POLIITISTII!!! Accentul se pune pe primii 2 i sau pe ultimii!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108