REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACUZAŢII DE FURT ŞI URLETE LA UN MARKET DIN COSTINEŞTI! VIDEO

ACUZAŢII DE FURT ŞI URLETE LA UN MARKET DIN COSTINEŞTI! VIDEO

Replica API 14 iulie 2018 | 02:26 460

Scandal monstru la marketul Popdan din Costineşti! O vânzătoare a fost acuzată de patroni, vineri, 13 iulie, că şi-ar fi însuşit din încasări – relatează martorii.

Vânzătoarea

Situaţia a degenerat însă, vânzătoarea fiind dusă în spatele magazinului, într-o încăpere, unde probabil că se spera să mărturisească. Tânăra a început însă să ţipe, iar în stradă s-a adunat lumea: „Daţi-mi drumul!”, se auzea din spatele magazinului. Într-un final, a fost chemată Poliţia. Atât vânzătoarea, cât şi patronii, au fost conduşi la Secţia de Poliţie Costineşti, pentru audieri.

Patroana

„Au sechestrat vânzătoarea, o bruscau, că se auzea cum ţipă! Nu se poate aşa ceva. Păi cum să o acuze de furt, când azi a plouat cu găleata? Ce vânzări se aşteptau aceşti patroni să aibă?”, a comentat un martor, pentru „Replica".

Însă, până în momentul de faţă nu există dovezi că vânzătoarea ar fi fost bătută, însă cercetările sunt abia la început şi nu se ştie ce plângere va formula aceasta sau dacă va depune vreo plângere. Conform unor surse judiciare, patronii ar fi avut o suspiciune că tânăra şi-ar fi însuşit din încasări, iar în momentul când a fost dusă în spatele magazinului, pentru a urmări împreună înregistrările de pe camerele video din magazin, ea a început să ţipe. A fost momentul când în spatele magazinului s-au adunat mai mulţi oameni, dar care nu aveau cum să vadă ce se petrece în interior, uşa fiind închisă.

Update:

Cercetările continuă, patronii declarând la Poliţie că depun plângere pentru furt, în timp ce vânzătoarea a depus plângere pentru loviri şi alte violenţe.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Animaleee!
0
0
ASA FAC JIGODIILE SA NU LE DEA SALARIILE SPUN CA IA FURAT,,,,,IAR EI FAC EVAZIUNE FISCALA LA GREU..
1
1
Niste lesinati din km 5 astia de la popdan...masa lu aia o nebuna cu acte si ea la fel...el un fatalau....asa au facut mereu scandal
0
0
Deci daca apare pestele la usa cu telefonul si filmeaza .. pot fura linistita. Il baga la sechestrare pe fraierul de patron.
2
0
Sa lase vrajeala cu ciordeala. Mai bine sa dea explicatie la Anaf cum au sters memoriile fiscale in 2014 si 2015. Foamea de bani este mare si acum hotu striga hotu.
2
1
Astia traiesc ca in jungla!!!! Vor sa isi faca dreptate singuri. Nu este posibil sa sechestrezi un om .. iti faci dreptate cu organele competente...
4
0
Aceasta e o practica veche in Costinesti Patroni de doi bani sechestreaza angajata o intimideaza o ameninta o acuza de furt din gestiune ca sa nu-i mai plateasca salariul Aceste gunoaie de asa zisi patroni nu merita sa aiba angajati Sa lucreze ei si cu neamurile lor iar tinerilor recomand sa plece din tara asta de sarlatani hoti banditi corupti si penali nu se merita sa te lasi calcat in picioare de asemenea scursuri de patroni
8
0
idiotii astia de filmeaza, cavalerii dreptatii, sunt de aceeasi teapa cu hoata. gunoaie umane, oricand gata sa-si fure angajatorul.
4
3
Ala e supermaket,bai tsaranoilor?Popdan?Sa mi-o iau la laba si pa fata lui Pop si mai ales a lui Dan,cate 2 numere,si lui zdreanta aia care ia' ars pe zdrentele alea ,s-o phish in cap!
5
4
Noi slugile iti dam ca avem multa muie boule
8
7
Slugile fura pisam as pe ei si tot ei schelalaie!!!infectii dreaq
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108