REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Acuzaţii grave la Ciocârlia: un bărbat susţine că a fost BĂTUT de un poliţist!

Acuzaţii grave la Ciocârlia: un bărbat susţine că a fost BĂTUT de un poliţist!

Replica API 25 aprilie 2016 | 23:21 356

Reacţia oamenilor legii: A devenit o obişnuinţă să se reclame neadevăruri

Reacţia oamenilor legii: A devenit o obişnuinţă să se reclame neadevăruri

Acuzaţii grave la Ciocârlia! Un poliţist din localitate este acuzat de un constănţean că l-a bătut, doar pentru că l-a „deranjat“ cu o rugăminte. Mampet Feuzi, căci despre el este vorba, susţine că i-a solicitat omului legii să-l ajute după ce a constatat că şi-a uitat bagajul în taxiul care l-a dus până la Ciocârlia. Atunci, susţine bărbatul, poliţistul l-a luat la bătaie. Colegii presupusuluai gresor îi sar în apărare şi declară că la ţara a devenit o obişnuinţă să se arunce cu pietre în poliţişti, atunci când există vreo nemulţumire, nu-contează care ar fi motivul.

Mampet Feuzi locuieşte în Constanţa şi a decis joi, 21 aprilie, să meargă la rudele sale din Ciocârlia. Pentru că nu are maşină proprie, a apelat la un taximetru. Ajuns în localitate, bărbatul şi-a dat seama că şi-a uitat portofelul în taxi şi a cerut intervenţia poliţiştilor pentru a da de urma şoferului care l-a condus la destinaţie. Numai că, în loc de ajutor, s-a ales cu o bătaie zdravănă, spune bătrânul, agresorul fiind chiar omul legii.

„Joi, pe 21 aprilie, m-am deplasat cu un taximetru în localitatea Ciocârlia de Sus, la nişte rude. Am negociat preţul de la început cu taximetristul, dar când eram aproape de localitate mi-a spus să îi mai dau nişte bani. Eu i-am spus că nu mai am, iar el m-a dat jos. După ce taximetrul a plecat, mi-am dat seama că mi-am uitat portofelul şi sacoşa în maşină. Disperat şi panicat, am sunat la 112 şi a venit un agent de poliţie de la Ciocârlia de Jos. Nu s-a prezentat, mi-a spus că nu e treaba dânsului să mă ajute şii a plecat. Am sunat a doua oară şi l-am rugat să îl identifice pe taximetrist ca să îmi aducă actele înapoi.

Când a venit, s-a enervat foarte tare şi m-a luat la bătaie. Mi-a spus că să nu mai sun că îl deranjez. După ce m-a bătut, m-a încătuşat şi m-a băgat în maşină. Pe drum, a oprit ca să ia pe cineva şi iar m-a bătut”, povesteşte Mampet Feuzi. Nici după ce a ajuns la postul de poliţie, bărbatului nu i-a fost prea bine. După ce i s-a făcut rău de la loviturile încasate, acesta relatează că a ajuns la secţia de primiri urgenţe a Spitalului din Medgidia.

„Mi s-a făcut rău şi am căzut. Am ajuns la Spitalul de la Medgidia, iar după ce m-au îngrijit, am fost trimis la Spitalul Judeţean Constanţa”, a mai adăugat bărbatul. În replică, reprezentanţii postului de Poliţie Ciocârlia susţin că nu ştiu nimic despre acest incident. Chiar şi aşa, îi iau apărarea colegului gresor. „Nu ştiu nimic, nu eram eu de muncă în acea zi, dar sincer eu nu cred că e singura persoană care spune că a fost agresată de poliţie. La ţară, în ultimul timp, orice fel de problemă ar avea o persoană, dacă nu i se rezolvă cum ar fi vrut ea, susţine că a fost agresată de poliţişti”, a declarat poliţistul de serviciu din cadrul Postului de Poliţie Ciocârlia.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108