REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ACUZAŢII: Tudose "e omul sistemului"

ACUZAŢII: Tudose "e omul sistemului"

Replica API 12 octombrie 2017 | 00:15 445

Scandalul momentului atinge proporţii nebănuite. Se lansează acuzaţii fără precedent la adresa premierului Mihai Tudose, aflat în plin război cu şeful PSD, Liviu Dragnea. Fostul vicepreşedinte ANRP, Ingrid Mocanu, a făcut acuzaţii incredibile în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Aceasta spune că Tudose e omul 'sistemului' şi a făcut o profeţie incredibilă. Vicepremierul Sevil Shhaideh urmează să fie arestată, relatează stiripesurse.ro.

"Grindeanu era mai acoperit. Tudose e mai pe faţă cu sistemul. Asta a făcut Tudose. A arătat că este ce se spunea despre el când a fost numit. Ei au pus premieri în funcţie. Sistemul a ajuns să îşi pună premieri. Kovesi este acum liniştită, a fost acoperită. Acum poate aresta ce miniştri vreea. Pe shhaideh o poate aresta acum. Dacă cineva mai supără sistemul, va pleca", a spus Ingrid Mocanu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta sa le fie invatatura de minte cretinilor care au votat psd-ul!!
3
1
Va incaierati intre voi JAVRELOR, si romanii sufera, da ! Ce a-ti promis si ce faceti ?! Asa puneti in aplicare "programul de guvernare", in cateva luni ati schimbat guverne, ministri....!? Niste incompetenti, mincinosi si penali ! Sa va fie RUSINE, ati mintit poporul !
5
0
Inca o incercare de a prosti...prostii care au votat psd!Cum sa ramana psd in continuare la guvernare daca daddy Dracnea isi va rupe gatul,afirmand ca klingonianul premier este ,,omul sistemului" adica un fel de erou care,l-a gonit pe lupul cel rau din vizuina.Sa nu ne lasam pacaliti,oamenii astia sa plece cu totii.
4
0
mancatori de rahat...
2
0
Au prostimea lor, asteptand coliva, care pune botul. Soros, Chaplin si Stan si Bran sunt de vina.
2
2
Ca nu se face pres in fata dictatorului si penalului Dragnea !? Da, inventii ale catorva televiziuni slugarnice.....
8
1
Cat de curand vor spune ca este luptator ISIS sau Nord Corean infiltrat. Oare cei cei care debiteaza aceste aberatii cred in ceea ce spun!?
9
2
cine nu se face pres in fata unui penal ordinar, dovedit, este de-al sistemului. Si care este problema ta borfasule, credeai ca poti calca in picioare o tara intreaga inclusiv pe oamenii de buna credinta care au crezut in minciunile tale? La puscarie JAVRA ORDINARA - expresie va apartine si face parte din vocabularul aliantei. Acum se vede, cu adevarat, cine este javra si cine merita acest statut
10
2
Ciutacu, Badea,Gadea si slugile de la A3 si RTV mananca cacat pt ca asta au scris in fisa postului, altfel puscariasul de Voiculescu si viitorul parnaias Gita Sebastian ii scuipa afara. Astia sunt niste latrai jalnici pe care-i asculta numai mokangii care asteapta pomenile psd si alde, babele si mosii, frustatii si comunistii pensionari disperati ca nu mai ce roade. Niste cretini pe langa care cea mai prosata oaie, este laureata Nobel. De asta tara asta nu evolueaza, pt ca sunt inca multi tampiti care asteapta sa gandeasca altii pt ei.
17
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108