REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Adi Minune și soția, șpriț rosé la narghilea

Adi Minune și soția, șpriț rosé la narghilea

Replica API 19 mai 2021 | 01:59 9575

Adrian Minune și simpatica lui soție, Cati, au luat cina, în weekend, la un local din zona de nord a Capitalei, iar CANCAN.RO a obținut imagini în exclusivitate. Cei doi soți nu au fost singuri, ci împreună cu șase prieteni apropiați. După ce s-au delectat cu preparate fine și cu un vin rosé de calitate, mesenii au fumat narghilea.

Cati Simionescu a stat la masă în dreapta soțului său și, după cum puteți remarca în imaginile obținute de CANCAN.RO, ei par că și-au asortat ținutele înainte să plece de acasă. Tricoul cu mânecă scurtă îmbrăcat de partenera de viață a lui Adi Minune este același pe care l-a purtat într-una dintre zilele din sejurul petrecut în Maldive la finalul anului trecut, după cum se poate vedea în colajul de mai jos.

(Nu rata: Adrian Minune, dezvăluiri fără perdea despre viața intimă. Care este cel mai ciudat loc în care a făcut amor)

Adi Minune, căutat la telefon în timpul cinei cu soția sa

După ce a luat cina, îndrăgitul manelist de 46 de ani a comandat o narghilea și, în timp ce el se bucura de aroma aleasă, partenera lui de viață a “tras” din țigara electronică. În timpul revederii cu prietenii, Adrian Minune a primit un apel și, preț de câteva minute, a vorbit la telefon.

Cati Simionescu, tot timpul alături de Adi Minune

“Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pun pe toate la loc. Adrian este pretenţios, îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui”, a declarat soția lui Adrian Minune la un show care a rulat la Kanal D.

În urmă cu ani buni, celebrul manelist a vorbit despre infidelitate și a subliniat că mama celor trei copii este puternică și atentă să nu le lipsească nimic.

“Bărbaţii înşală din curiozitate. Fiecare bărbat a mai călcat strâmb, dar a avea o aventură de o noapte nu înseamnă că-ţi neglijezi familia. (…).

O femeie, odată ce a înşelat, nu o să mai aibă soartă niciodată. Eu, dacă intru într-o încăpere cu soţia mea, nu o arată nimeni cu degetul”, a spus Adi Minune în cadrul emisiunii “Poveștiri adevărate”.

Adi Minune se numără printre cei mai bogați maneliști, alături de Dan Bursuc, Florin Salam și Nicolae Guță. De-a lungul carierei sale, cântărețul de 46 de ani s-a fotografiat alături de mai multe persoane publice de la noi, printre care se numără Elena Udrea, Ilie Năstase și actuala soție, Ioana, Lavinia Pîrva, Daniela Crudu, Simona Trașcă – după cum se observă în galeria foto a articolului. În cadrul unei ediții din 2015 a emisiunii “La Măruță”, Adi Minune a dorit să imortalizeze un moment din timpul întâlnirii cu Mihaela Rădulescu, aflată și ea în platoul de la Pro TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tocana de parizer
1
0
ne intereseaza boriturile ?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108