REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Adidași Nike, posibil fake, vânduți într-un centru comercial din Constanța

Adidași Nike, posibil fake, vânduți într-un centru comercial din Constanța

Andreea VREJOIU 23 februarie 2023 | 13:06 7816

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au găsit miercuri, 22.12.2022, într-un centru comercial din municipiul Constanţa, mai multe perechi de pantofi sport, expuse pe standul unui magazin, care aveau inscripţionat logo-ul unei mărci renumite.

Adidasi Nike, posibil fake, vanduti intr-un centru comercial din Constanta

Gestionara magazinului a afirmat că nu deţine acte de provenienţă sau aviz de comercializare pentru articolele de încălţăminte expuse, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute (comercializarea unor asemenea produse fiind sancţionată de legea 84/1998, privind mărcile si indicaţiile geografice).

Articolele de încălţăminte comercializate au fost ridicate de către jandarmi în vederea confiscării şi împreună cu actele premergătoare întocmirii dosarului penal, au fost predate lucrătorilor de poliţie în vederea continuării cercetărilor.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati textul... titlul face totul, auzi tu... "Adidași Nike", mare dobitoaca aia care a scris articolul. :)
3
2
cum se numeste magazinul?
0
0
Termenul de ,,fake'' este si el discutabil. Daca un produs poarta un logo si este facut in alta tara decat cea de origine,se folosesc materiale de alta calitate si mana de lucru mai slab specializata, chiar daca se apropie de asa zisul patent,marfa este in final de o calitate mai s***a. Pentru unele produse,cum ar fi cele din tutun sau agricole,se stie clar ca din aceasi samanta iese o calitate diferita in functie de locul de pe planeta unde este semanat. Nu poti fuma tigari cubaneze din tutun crescut in Romania,nici rosiile romanesti nu le poti compara cu porcariile din Turcia si multe,multe altele. Cu hainele sau electronicele,industrialele,e vorba si de materiale si de cei ce muncesc in fabrici. O masina japoneza este doar cea facuta in Japonia,rewstul sunt ,,fake'' legal. Nasol e ca deja oamenii sunt obisnuiti sa fie pacaliti ,li se pare normalitate sa cumperi marfuri proaste cu nume celebre,la preturi mari.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468