REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Adina Florea stă pe ghimpi: CSM, așteptat să o valideze la conducerea SIIJ

Adina Florea stă pe ghimpi: CSM, așteptat să o valideze la conducerea SIIJ

Replica API 24 iunie 2019 | 00:00 174

Plenul CSM are, luni, pe ordinea de zi validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), concurs la care procurorul Adina Florea a obținut punctajul cel mai mare.

"Validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, organizat în perioada 15 mai - 18 iunie 2019 și numirea candidatului admis în funcția de procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție", este al 14-lea punct de pe ordinea de zi a ședinței de luni a plenului Consiliului Superior al Magistraturii, arată Mediafax.

Ședința este programată să înceapă la ora 9.30.

Inițial, acest punct trebuia discutat săptămâna trecută (joi), însă ședința de plen nu a mai avut loc, deoarece nu a fost întrunit cvorumul.

Ulterior, Ana Birchall, ministrul Justiției, a transmis public că a anunțat conducerea CSM că nu a putut participa la plen deoarece tot atunci aveau loc activități la Guvern.

Procurorii Adina Florea și Sorin Iasinovschi au susținut, săptămâna trecută, interviurile în fața comisiei de concurs din Consiliul Superior al Magistraturii pentru funcția de procuror-șef a Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, în timp ce Bogdan Pîrlog nu s-a prezentat.

Potrivit ordinii soluționate, Adina Florea a obținut cel mai mare punctaj, de 9,86, fiind urmată de Sorin Iasinovschi, cu un punctaj de 8,85 și de Bogdan Pîrlog, care a obținut 3,25.

Potrivit regulamnetului, rezultatele sunt definitive și nu pot fi contestate.

Interviurile au avut loc în contextul în care funcția de procuror-șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a devenit vacantă după ce Gheorghe Stan a demisionat pentru a prelua postul de judecător al Curții Constituționale Române.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine mai este si matracuca asta?
1
1
la saivane... florea...
3
1
Tu esti Codrin Stefanescu sau o copie a capului de prost pentru ca doar ala e asa perseverent in prostie
2
1
madam trebuie sa mearga la puscarie pt ajutorul dat lui vilcov .doamne ce fatza are ,se vede incrincenarea bolsevica pe chipul ei
4
1
pe o parte zbierati ca mare parte din procurori si judecatori sunt corupti comentariile de ieri in cazul micutei adoptate dar azi, sa se desfiinteze SIIJ ca nu mai este in curtea DNA si Adina sa nu fie sefa, cu toate ca este fb pregatita profesional, a luat cele mai mari punctaje la interviurile date. Ce jeguri de oameni, luptati ca prostii pentru catuse ,abuzuri in justitie si mai ales pentru politie politica ,sange ,sange si catuse! Ca oile sunteti, vi se arata o directie si toti va aruncati in prapastie, multi mor unii mai scapa si continua cu consecventa drumul spre prostia absoluta !
2
4
ma intreb si eu, oare nu sunt oameni mai competenti in magistratura?astept alegerile
5
1
Sa nu o valideze. Nuu.... Adina Florea ?! Cine-i ?...
6
3
Daca mai aveati voi, ca PSD vreo sansa sa va reabilitati in fata electoratului, judecatorul suprem, cu aceasta Adina Florea, pur si simplu va detonati...succes in decizie, doamna ministru!!!...
9
2
Nu stavdeloc pe ghimpi cat timp Cristi a plecat la CCR! E mai sigura ca niciodata!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108