REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Adolescentul care a ucis cu sadism o bătrână, în timp ce transmitea live crima, și-a aflat sentința

Adolescentul care a ucis cu sadism o bătrână, în timp ce transmitea live crima, și-a aflat sentința

Ana Maria LIPAN 9 august 2023 | 09:01 810

Adolescentul care a ucis cu sânge rece, anul trecut în aprilie, o femeie de 74 de ani pe o stradă in Mediaş, şi-a aflat ieri sentinţa. 

Adolescentul care a ucis cu sadism o batrana, in timp ce transmitea live crima, si-a aflat sentinta

Băiatul, care se afla în plasament la o familie din judeţul Sibiu, ar urma să îşi petreacă următorii 14 ani după gratii, iar mama naturală a acestuia, împreună cu bărbatul în grijă căruia se afla trebuie să plătească daune morale în valoare de 500 de mii de euro familiei victimei şi 6 mii de lei daune materiale. Adolescentul, cetăţean german, a ajuns în ţara noastră în anul 2016, înainte să împlinească 12 ani, printr-o măsură de plasament internaţional, după ce fusese mai mulţi ani în grija statului şi internat de mai multe ori la psihiatrie în Germania. 

Decizia magistraților nu este definitivă şi poate fi atacată în instanţă, scrie observatornews.ro.

A ucis cu sadism în direct

Crima a șocat comunitatea. Tânărul a atacat-o pe pensionara care ieșise să ducă gunoiul pe 12 aprilie. Tot momentul execuției care durează două minute este de o cruzime dusă la extrem și a fost transmis live de băiat.

Victima cade și înceracă să strige după ajutor. Adolescentul o loveşte fără milă, iar la final bătrâna rămâne fără suflare, în timp ce individul râde isteric.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca retin bine, i-a taiat gatul sarmanei femei nevinovate. Deci nu doar a lovit-o! Ar trebui lasat pe mana familiei victimei... Sincer, l-as trage in teapa! Teapa lunga, din lemn foarte ascutit, introdusa prin anus, care sa-i strapunga toata cutia toracica, pana in zona gatului! Fara a iesi prin piele la capat! In acest fel, agonia lui ar dura circa 3-4 zile. Daca teapa strapunge pielea, individul moare mult mai repede, suferind mai putin, in circa 24 de ore. Ceea ce nu este de dorit, nu-i asa? Mortii mamei lui de infect. De jivina.
9
0
cine e "magistratu' " care a judecat?n-are rude!dupa 14 ani cit sta ala in pirnair,da le faca cunostinta...
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468