REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Afaceristul Bosânceanu, "turnat" la Parchet pentru lovituri cauzatoare de moarte

Afaceristul Bosânceanu, "turnat" la Parchet pentru lovituri cauzatoare de moarte

Replica API 7 martie 2012 | 00:00 164

Încă un dosar-surpriză, după o demolare şi o arestare

Încă un dosar-surpriză, după o demolare şi o arestare

Se poate spune că i-a dat o pâine să mănânce, iar acum îl muşcă de mână. Sau, dimpotrivă: adjunctul s-a deşteptat şi a realizat că este băgat la înaintare pe post de eventual ţap ispăşitor într-o afacere necurată. Vorbim despre fostul angajat al controversatului George Bosânceanu, Florin Moţoi, care încearcă să se detaşeze acum de tot ce înseamnă Hotel Histria, Hotel G.E.C. Coiciu, furt de curent şi aşa mai departe.

Numele lui Moţoi apare în mai multe firme controlate de fapt de Bosânceanu, firme din care acesta a ţinut să declare că se retrage. Bărbatul nu mai vrea să aibă de a face cu Bosânceanu şi cu siguranţă nu vrea să înfunde puşcăria, după cum singur a mărturisit: "El şi concubina au fost în arest, eu nu vreau. Eu n-am carte, am patru clase şi m-am trezit din muncitor că mă face barman, apoi administrator. De fapt, m-a pus de faţadă, iar apoi urma să se spargă în capul meu totul: datorii la stat... Vreau să îmi reabilitez numele". Din acest motiv, Moţoi s-a aflat zilele trecute la Parchet, pentru a da declaraţii cu privire la un incident petrecut acum un an la Hotelul Histria. Practic, în disperarea care l-a cuprins văzând în ce "combinaţii" a fost băgat, Moţoi a declarat anchetatorilor că a minţit acum un an când a declarat că nu ştie cum a ajuns un bărbat în spital, bătut crunt, ulterior înregistrându-se decesul. "Anul trecut, un bărbat a fost bătut şi a ajuns la spital. Bosânceanu mi-a spus să declar că respectivul şi-a luat banii care îi mai avea de încasat de la noi, şi că probabil a fost bătut în staţia de autobuz. În realitate, respectivul a lucrat la noi, nu i-a dat banii şi l-a bătut", au fost declaraţiile pe care Moţoi le-a dat în faţa oamenilor legii. Declaraţiile conduc la deschiderea unui dosar de lovituri cauzatoare de moarte, de data aceasta cercetat fiind George Bosânceanu, care mai este acuzat, în alt dosar, pentru evaziune, furt, construcţie fără autorizaţii etc. Referitor la construcţiile fără autorizaţii, amintim că în decembrie anul trecut a fost dispusă şi pusă în aplicare demolarea parţială a Hotelului Histria din Mamaia, aparţinând lui Bosânceanu. Este de aşteptat ca autorităţile să dispună şi alte măsuri de acest gen, în cazul celorlalte clădiri aparţinând lui Bosânceanu, motivul fiind acelaşi: lipsa autorizaţiilor de construcţie. Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108