REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Afaceristul Mirea nu se lasă până nu-l face Knockout pe Daniel Rafte

Afaceristul Mirea nu se lasă până nu-l face Knockout pe Daniel Rafte

Ana Maria LIPAN 4 septembrie 2023 | 00:00 6547

Afaceristul Daniel Rafte a ajuns în atenția publicului după numeroasele proiecte imobiliare eșuate, care l-au adus de multe ori și pe holurile Tribunalului. Unul dintre dosarele în care este reclamat a stârnit mari controverse, având ca sursă faptul că nașul de cununie al Adelinei Pestrițu avea de gând să construiască un bloc în cartierul Primăverii, fără autorizație. Deși vecinii au obținut în instanță suspendarea și desființarea lucrărilor, Rafte nu s-a conformat, iar acum soții Mirea, reclamanții acestuia, îi cer daune colosale. Le-a obținut, însă, cum decizia nu a fost definitivă, urmează să se judece apelul. Apelant este, pe lângă Rafte, și Mirea, care este nemulțumit de cuantumul despăgubirilor

Afaceristul Mirea nu se lasa pana nu-l face Knockout pe Daniel Rafte

Daniel Rafte continuă să fie plimbat prin instanțe, din cauza proiectelor imobiliare eșuate pe care le-a inițiat de-a lungul timpului. Unul dintre scandalurile ce l-au făcut celebru pe afacerist, este cel iscat între acesta și vecinii terenului pe care îl deține pe strada Primăverii, unde voia să ridice un bloc, deși nu avea autorizație de construire. 

Afaceristul Mirea nu se lasa pana nu-l face Knockout pe Daniel Rafte

Cătălin Victor Mirea, l-a dat în judecată pe Rafte în 2021, susținând că, din cauza lucrărilor de construire efectuate în mod nelegal şi fără a se ține cont de efectele asupra imobilului învecinat, s-au produs infiltrații ce au dus la degradarea majoră a imobilului pe care îl deține. Pereții locuinței sale au fost grav afectați, principala cauză a problemei fiind faptul că Rafte a construit un al doilea etaj, fără autorizație, avize necesare și fără a lua măsuri specifice de protejare a clădirilor învecinate. 

Mai mult decât atât, Rafte ar fi construit acest etaj după ce, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, s-a dispus suspendarea lucrărilor de construire. Pentru pagubele pe care i le-a cauzat, Mirea solicită ca Rafte să-i plătească nu mai puțin de 600.000 lei. Tribunalul Constanța a admis, pe 2 februarie a.c., în parte cererea, în sensul că i-a acordat jumătate din sumă. Nemulțumit de hotărârea judecătorilor, Mirea a formulat apel. Apel a depus și Rafte, dosarul fiind înregistrat pe 1septembrie. Încă nu a  fost stabilit un prim termen de  judecată.

Scandal și cu vecinii din cartierul Compozitori

SC Almar New Building SRL, firma controlată de Daniel Rafte,  a anunțat la finalul anului 2022 că a finalizat lucrările la un nou bloc, de pe strada Constantin Bobescu. Deși începuse deja să caute clienții, este important de menționat faptul că acea clădire este înconjurată de controverse, vecinii cerând în instanță anularea autorizațiilor de construire. Tribunalul Constanța le-a dat dreptate locuitorilor din zonă și a anulat două autorizații de construire din 2019 și 2020 emise de primarul Municipiului Constanţa de la acea dată, respectiv de Făgădău.

Afaceristul Mirea nu se lasa pana nu-l face Knockout pe Daniel Rafte

Înainte de a merge în instanță, vecinii au formulat plângere prealabilă prin intermediul căreia și-au exprimat dezacordul față de construcția imobilului, însă nu au primit un răspuns favorabil. Și această plângere prealabilă a fost anulată de judecători. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cum puteti sa dati oameni buni articole cu papagalul asta de Rafte. Asta e un tepar si un praduitor infect. Este si incult si agramat. Drogat de joasa speta.
1
0
Se F…te Culcida Camelia cu Aura Rafte la pachet ! Lu Cami îi place să înghită tot are la activ o grămadă pe care i-a înghițit :))
0
0
Sa te vad Mirea acum,asociatul meu fane omagiu ie nași la stroie,cine crezi ca conduce orașul?tu!!ești mititel pe lângă ei ,ești o pasare mica într-o colivie mare
0
0
Mirea din taximestrist si peste a ajuns smeker de nu ii aratati adevarafa fata a impresarului asta de 2 bani numai figuri si se crede miezul cumva el a comandat articolul Mirea ca la cate figuri are de nu se suporta se crede stapanul orasului poate stăpana orasului da nu ct umu sa poate visa ca prin magarii castiga !
0
5
,,,,rafte,,,,rafte!
0
0
De afacerile ilegale a lui Catalin Mirea nu scrieti? Despre evaziunea cu cereale care O face nu spuneti nimic? Firma de paza si contractele cu statul nu le vedeti cum le tot castiga? Sau a intervenit Domnul Agent libanez Bilal pt Mirea cel care il tine in brate de ani de zile si care tot el il apara de tot si il scapa de probleme si nașul lui Mirea Avocatul Adrian Gheorghita care este apropiat al lui Bodean si al multor procurori si judecatori Constanteni si musamalizeaza toate procesele lui Mirea facand trafjc de influenta acesta este Catalin Mirea cel mai arogant om de afaceri fost taximetrist si proxenet care avea femei la produs acestea nu le amintiti domnilor de la replica aceste amamunte cum a luat contracte cum a luat si firma aceasta pt cine munceste cine il tine in brate pe acest individ plin de el care nu se suporta verificati si vedeti sa nu se schimbe parerea despre El
1
9
Până-n '89 nu se auzea de aceasta N A Ț I E infectă că există. Trăiau numai în sate şi comune ca și refugiații că-i împușcau comuniștii că dacă depășeau hotarul satelor era clar treaba pentru autorități ca devine totul o junglă unde se instalau maked0nii.
5
0
Când citești toate chestiile la comentarii, stai așa și te minunezi cât de dobitoci au fost cu toții. Tocia era pe metereze cu 20 de ani în urmă. Zici ca era Henric al XX lea. Rafte când era cu Odagiu, tot orașul vorbea despre ei. Carabaș când era cu aia a lui Cușu, tot orașul îi asculta povețile despre afaceri și filozofie de zici că era cel puțin părintele științelor-Thales din Milet. Acum cu toții au ajuns niște râpe, hăituiți prin instanțe sau alergând cu mingi la 50 de ani. Atâta minte au avut. Credeau că totul este la infinit. De fapt ce să le ceri când ei pun baza pe alcool sau cocaină. Rable de oameni au fost, rable vor rămâne toată viața.
9
1
O sa va dam limbi in coor cu poola! Ai uitat cand atarnai pe la poarta mea sa-ti dau o spagutza? Escule, musti mâna care te-a hranit? Noi MAKEDONII suntem peste mukani! Mukanii sunt sclavetzi nostri, chiar si cei care iau spaga de la noi, sunt cumparatzi! Avem paratzi cat sa va cumparam tot neamul!
3
8
Pai voi îi faceti reclama lui olteanul ala pitic?
3
0
De ce mi!ați scos msj?rafte ai cumpărat puțin din replica? Pw cine ai mituit,spune ca la ziariști nu e cu șpagă nu se pedepseste
2
0
Ai uitat când te!a bătut Doru Aita ,rafte la mine la bar la 138?dar erai micuț nu se pune
2
4
Tu crezi ca o sa scapi de vreun dosar? Ai poze gol rafte cu Oana de la tm care umbla în tine,te scărpinat anal
3
4
Da!i cu cu te prins la Ploiești pe covrigi rate,afacerist dubios și interlop care ai peste 40 de dosare
1
3
Aiurica ce te iubește lumea,trăiești din tapat parul la cucoanele și mămică lui care vine covrigi expirati
1
2
Domnișoară Aurica scz,Aurica,dispar comentariile,magie,ce puteri are Rafte care are bani și plătești oameni în Republica Moldova sa facă bătăi pt el,e înregistrat la Ploiești;cum amenință martorii cu killeri platiti
3
2
Asa numiti voi un traficant de stupefiate? ,,afacerist"??rușine replica,rusine¡¡¡¡Rafte afaceristul,poate rafte praduitorul sau traficantul sau contrabandiști de țigări,și acum încarcă țigări din compozitorilor și trimite peste hotare
8
3
O rezolvi tu și pe asta cu C Mirea,ești băiat de băiat,drogat sa nu umblii ca te bâlbâi ,oarba de Mureș după tine rafte:))
6
1
Sia leagat funia de lustra !
1
1
Pe martalogu asta nu-l opriti sa ii puneti drugtestul? E spart zi de zi.pe el nu-l mai vedrti ?
5
2
Ma rad tare de astia care comenteaza si pierd timpul pe aici. Asta inseamna ca le ghiortaie matele de foame si de asta au timp de comentarii!
5
2
Ma ifiotule, du-te dracu de analfabet'. Cande esti p***t elogiezi scursurile societatii. In afaea de bani, nu stiti sa mai votbiti si de altceva. Sunteti limitati si voi in afara de camera de gazare, nu meritati altceva! La groapa cu voi, toti astia care stricati societatea!
7
0
Da ma stiu ce vrei sa spui cu fraza"oricand se va naste un mucan shpagar"defapt corect este:"oricand se va naste un muncan shpagar noi armani avem limbile pregatite sa ii spalam cwrul",cunoastem cazul Radu Mazare cu sclavetzi lui mackedoni Decebal Fagadau si Stelian Ion si asta nu este nici pe departe singurul exemplu.
11
2
La stejaru incepe macelul ! Pe pufleni are de are hotel caraiman la neptun , incep bancile sa l inghioldeasca ! Funia 100 la 100 !
5
7
Arminlu nu ghiari! Oricand se va naste un mukan spagar! Hai s' banezti!
5
12
Voi romani neam de tradatori si boschetari !Ati vandut tara prieteni si neamu!Si tu un mare nenorocit care scrii si nu citesti zdreanta dracu!
7
12
mached0nii neam de târâturi. și ei și ele. niște boschetari
19
10
Rafte asta e un oligofren ambulant.
9
6
Mirea, mirea, ce jucator esti!!!! Ai facut prietenie in anii 2004 cu cristel din interes. Ca te batuse arsen si piki, esti parsiv tare
10
3
Ce baiat era odata Daniel…Cu Fane cand erau asociati. Asa e cand cauti sa fi baiat. Va legat Lutic si seful lui si pe tine si pe Pitbull . Iai mai facut si casa lu brelocu lu Ender. Anturajul cu gunoaiele te-au macinat. Tu esti baiat bun dar astia te confunda ca ai fost la scoala ajutatoare. Oricum talentele si ce gagici ai avut tu si ce mese ai facut nu le-a facut nimeni. Astia care sunt garda veche sunt baieti cu capul pe umeri tot spun.Chiar si la Londra tot Gabi Lutic a vorbit limba engleza .Oricum poti tine capul sus chiar si cu datorii .Defapt sti ceva nu le mai da nimic la nimeni conform codului penal camataria se pedepseste. Oricum tu si daca vinzi seminte le dai clasa la papagali astia.Orice om are si derapaje dar iti revi ca mereu ai fost brand. Asa ca astia care se bucura ca esti la vale se inseala ca reiei cursele cu seminte si tot faci banii. Ai familia prea puternica si capabila sa nu faceti bani.Ce nu stiu multi este ca oricum stai bine pe cascaval si acum.
12
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468