REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

AGRESORUL PATRONULUI unui CLUB din MEDGIDIA, PRINS la MANGALIA

AGRESORUL PATRONULUI unui CLUB din MEDGIDIA, PRINS la MANGALIA

Replica API 22 octombrie 2021 | 23:17 9879

Gabriel Alexandru Posmag a fost condamnat la un an şi 8 luni de închisoare, pe 10 martie, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea şi alte violenţe de Judecătoria Medgidia. Pe 19 octombrie, după judecarea apelului, acesta a fost identificat de poliţişti din Mangalia şi escortat şi încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a executa pedeapsa. Bărbatul împreună cu alte două persoane l-au agresat pe patronul unui club din Medgidia şi totodată au tulburat ordinea și liniștea publică astfel încât clienții localului au părăsit locația iar unitatea a fost închisă.

Cum s-a petrecut incidentul

Conflictul a început în interiorul clubului în momentul în care patronul clubului i-a observat pe cei trei, şi, cunoscându-i ca fiind recalcitranţi, a solicitat să fie daţi afară. La ieșirea din discotecă, după un schimb de replici, persoana vătămată a fost agresată, cei trei aplicându-i lovituri cu o bâtă în zona capului, după care împreună i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, victima căzând la sol. La intervenţia martorilor şi a barmanului inculpații au încetat agresiunile și au fugit. Ca urmare a scandalului provocat, localul a fost închis, clienții părăsind locația. Victima a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Ce a spus instanţa

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Medgidia au reţinut că inculpații au săvârșit faptele cu intenție indirectă, întrucât au prevăzut rezultatul acestora și, deși nu l-a urmărit, au acceptat posibilitatea creării unei stări de pericol pentru relațiile și valorile sociale apărate prin dispoziția legală incriminatoare. Gabriel Alexandru Posmag a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare. Sentinţa a fost dată pe 10 martie 2021 însă pe 19 octombrie 2021 s-a judecat apelul. În urma apelului, sentința inițială a fost desființată iar Gabriel Alexandru Posmag a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 3 luni închisoare, în regim de detenție, potrivit art.60 Cod penal și amenda penală în cuantum de 4800 lei. Decizia este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va roade invidia. Omul e vultur, nu gaina.
2
2
te astept sa vi cu mine la puscarie .tu scapi repede eu 12 ani primesc osa folosim acelasi VIBRATOR dupa care il plasam lu vasilica ca ma injura ca il bag iarasi la puscarie
5
0
Mancaiati pasarea lui cristina
2
2
Inca un parnaias din Mangalia , asa zis smeker.
1
3
Cam putin, mai aveau putin si omorau omul, astia trebuie sa stea toti trei ani multi la distanta de oamenii normali.
2
3
Posmag acolo sa stai
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108