REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

AJUNȘI DUPĂ GRATII: ce mașini au furat doi tineri din Cernavodă și ce făceau cu ele!

AJUNȘI DUPĂ GRATII: ce mașini au furat doi tineri din Cernavodă și ce făceau cu ele!

Replica API 31 decembrie 2018 | 00:50 404

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv, iar amicul lui de 17 ani este cercetat în libertate, fiind acuzați că au sustras trei autoturisme de pe raza orașului Cernavodă, s-au plimbat cu ele și după ce au făcut accidente, au renunțat la acestea. Cei trei au furat o Dacie, un Renault și un Opel, ba chiar una dintre mașini, după ce s-au plimbat cu ea, au încercat să o vândă la un centru de fier vechi.

Magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus arestarea preventivă a lui Tudor Florin S., de 18 ani, acuzat de furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar pentru amicul său, acuzat că i-ar fi complice în fărădelegile comise, Stelian I., de 17 ani, s-a dispus cercetarea în libertate pentru furt calificat.

Cei doi sunt acuzați că în perioada 24 – 28 decembrie a.c. ar fi sustras trei autoturisme de pe raza orașului Cernavodă. În două dintre cazuri, suspecții au profitat de faptul că mașinile aveau portierele neasigurate, iar cheile lăsate în contact. Potrivit anchetatorilor, cei trei ar fi furat o Dacie, un Renault și un Opel, cu care ulterior s-au plimbat prin localitățile din împrejurimile orașului Cernavodă. Însă, cei doi nu dețineau permise auto și, mai mult, au fost implicați cu mașinile în incidente rutiere, soldate cu pagube materiale.

Mai mult, cei doi au încercat să vândă una dintre mașini la un centru de fier vechi dintr-o altă localitate.

Ambii tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, dar instanța a dispus ca doar individul de 18 ani să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

F.B.

Citește și: CERNAVODĂ: Bărbat ARESTAT după ce a FURAT 3 MAȘINI și a făcut accidente

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce oameni prosti!
0
0
ba ce a facut ala nu va intereseaza si nu are ce sai faca
1
0
Un retardat ca tine nu trebuie sa vorbeasca de numele unui copil find si minora fimea nu ti-o fi rusine
1
0
Complice poti fi Tu si dai vina pe alti panarama este mata
1
0
Cum v-ati distrat voi in noaptea de Anul Nou,fara amicul vostru cernavodean, SORA TUDOR FLORIN ???cel mai expert in hotii,spargeri,talharii...parca te vad marcata profund,stimata panarama, PENU VERONOCA...de ce esti trista??? n-are cine sa-ti mai aduca bani de tigari ???s-ar putea sa mergi si tu pe la audieri...stai ca acum incepe hora cea mare...cine-l gazduia noptile pe hotul SORA TUDOR FLORIN ??? raspuns : panarama pamantului...PENU VERONICA...nici nu stii...cat de mica pari sa fii...succesuri...tie si complicilor tai...
2
4
de 18 ani se numeste...SORA TUDOR FLORIN...un boschetar de clasa...din parinti la fel ca el...are zeci de spargeri...furturi...talharii...a distrus postul de televiziune DUNAREA T.V....dar nimeni n-a facut nimic...are multi complici...acestia sunt necajiti ca nu mai au sursa de bautura si tigari...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272