REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

ALBA-NEAGRA, sport NAȚIONAL pe LITORAL: ESCROCII au REVENIT

ALBA-NEAGRA, sport NAȚIONAL pe LITORAL: ESCROCII au REVENIT

Replica API 22 august 2021 | 21:18 3041

Escrocheria numită și cunoscută de toți ca ,,Alba-Neagra” a revenit pe litoral. Turiștii români veniți în vacanță par să cadă din ce în ce mai des în plasa escrocilor care profit de naivitatea oamenilor. Și în acest an, litoralul a fost luat cu asalt de escrocii care apelează la metoda ,,alba-neagra”. Metodă veche, dispărută o bună perioadă de timp, dar care pară să ia amploare din nou, reușind să-i lase fără bani pe curajoșii care participă la astfel de jocuri. La fel ca și în anii trecuți, stațiunea Costinești pare să fie cea mai invadată de asemenea oameni.

Alba-Neagra a revenit pe litoral spre disperarea forțelor de ordine. Tot mai mulți escroci își fac apariția și însală turiștii cu practica jocurilor de noroc. Dacă se credea că această practică a discpărut, ei bine, se pare că nu, ba mai mult, este în floare. Stațiunea Costinești pare să fie invadată de asemenea impostori care sunt prezenți la fiecare colt al stațiunii și care îi înșală pe turiști. Șarlatanii au puse la punct toate detalii pentru ca jocul să pară unul cât se poate de real. Anual, polițiștii constănțeni depistează indivizi care organizează, clandestin, jocuri de tip alba-neagra. Nici în această vară, turiștii dornici de senzații tari n-au reușit să nu cadă în mrejele indivizilor.

Pentru început, există un bărbat care învârte paharele, există și alte persoane care se ocupă cu atmosfera și invită oamenii în joc, în timp ce alte persoane chiar participă și prin surprindere și câștigă. Acest plan pare pus foarte bine la punct. Doar că în momentul în care turiștii doresc să joace, ei bine, aceștia pierd sumele oferite și rămân cu o mare dezamărgire.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-a ajuns Costinestiul...
4
0
In politica sunt cei mai multi excroci. Nu toti au aceasta trasatura si nu este specific doar tarii noastre dar la nivel global sunt majoritari. Se castiga bine din alba neagra politica.
10
0
De unde's cocalarii?
9
0
Atata timp cat vor exista naivi care inca cred in Mos Craciun, vor exista si excroci. Ca si in politica
12
0
pai acum a venit generatia noua care nu stia de alba nagra, pe cand un nou caritas? astia sunt cei ce i-au votat pe astia de ne conduc!!! nimic schimbat!!
16
3
Popor de idioti
36
0
eu la alba neagra,castig mai mereu.
3
12
borfasii dau spaga politistilor!
27
5
pentru boi
39
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272