REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ALERTĂ! Horia ȚUȚUIANU a intrat în IZOLARE. O angajată CJ are CORONAVIRUS

ALERTĂ! Horia ȚUȚUIANU a intrat în IZOLARE. O angajată CJ are CORONAVIRUS

Replica API 18 iulie 2020 | 00:06 4165

O angajată a Cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a fost confirmată cu coronavirus. Funcționarul public și-a făcut testul după ce tatăl său a fost internat în spital, confirmat cu COVID 19.

Conform procedurii, cabinetul președintelui a intrat în izolare.

Horia Țuțuianu a declarat, pentru Replica, că luni își va face testul. ”M-am autoizolat împreună cu familia mea. O fată de la cabinet, care era asimtomatică, a fost confirmată cu COVID 19. Nu m-am intâlnit cu ea de miercuri, Am hotărât ca toți contacții să ne autoizolăm până vine rezultatul testului”, a spus Țuțuianu.

De precizat că atribuțiile președintelui au fost preluate de Claudiu Palaz, conform planului de continuitate.

Soțul angajatei a fost testat, iar rezultatul a ieșit negativ.

Ce spune CJ:

”Ne-a fost adus la cunoștință că una dintre angajatele din cadrul cabinetului președintelui Consiliului Județean Constanța a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-COV-2. Dată fiind această situație și, respectând întru totul dispozițiile în vigoare referitoare la prevenirea și transmiterea virusului, începând de astăzi contacții direcți ai colegei noastre se vor autoizola la domiciliu.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, va intra și dumnealui în autoizolare la domiciliu și își va delega atribuțiile vicepreședintelui Claudiu Iorga Palaz. Precizăm că toți cei care au fost contacți direcți vor fi testați, iar în raport de rezultate vor fi luate măsuri conform legislației în vigoare.

Așa cum era normal a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică Constanța, cea care va efectua controlul epidemiologic de rigoare.

„Vreau să îi asigur pe constănțeni că va fi asigurată continuitatea în instituția Consiliului Județean Constanța și că perioada mea de autoizolare nu înseamnă faptul că mă îndepărtez de problemele lor și de soluțiile pentru rezolvarea acestora. În așteptarea rezultatului testului, voi ține în permanență legătura cu domnul vicepreședinte Claudiu Iorga Palaz”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Menționăm că, în această după amiază a început activitatea de dezinfecție, care va fi efectuată în fiecare birou și pe toate căile de acces din interiorul și exteriorul instituției”

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tutuiene esti in cadere . Te-ai inconjurat de lepre, curve si cipani de nu mai intelegi realitatea. Si nentu Stroe ti-o coace.
5
1
Tutuianu asta are ceva scoala? Pentru ca vorbeste tare inghesuit.
2
1
Totul se plateste. A-ti furat pana v-a batut Dzeu
2
1
Stie cineva, Mierla din primarie are covid?
4
3
Palaz a facut aceasta manevra ca sa ajunga in sfarsit presedinte CJC
6
1
Tutuiene, nu mai da ciorditorule bani la primarii cu conditia ca b lucrarile sa le faca finu Caracostea...Oricum esti o nulitate
11
2
Covid se transmite si prin sex oral? Intreb pentru un prieten din Mozambic.
8
0
Se pare ca ai luat covidu de la Mirela, nebunaticule ! Nu stiai ca se ia si pe baza de lins?
10
0
Mare paguba...angajate pe pile cu salarii de mii de lei ca sa plimbe hartiile.
12
0
Mediocritatea lui Horica ne face sa il vedem urias pe Cristinel!
13
1
Bravo, Claudiu! In sfarsit esti presedinte! Noroc cu pandemia!!
7
3
Stroe s-a pacalit cu acest individ! Si de asta PSD Constanta s-a dus in cap!
13
5
Izolat e de cand a intrat presedinte al CJC, izolat de locuitorii judetului ptr care nu a facut nimic vizibil in 4 ani de mandat, a taiat bursele scolare etc iar ca lider politic, pe unde a fost si a facut campanie electorala, PSD a pierdut urat vezi episoadele Balcescu, Pantelimon si Kogalniceanu unde, prin prisma scorului electoral, Ancuta Belu L-A UMILIT! Concluzia mea e ca domnul, politic vorbind, e mediocru!
19
3
unde nu da covidu sa ciupeasca toata secaturile de politicieni. ar scapa tara de niste trantori si borfasi, deopotriva.
16
0
Vai toate curvele divortate si lasate din consiliu or sa faca covid acum numa numa or sta acasa.
18
0
Se autoizoleza pana la rezultatul testului 24 ore? Si atunci fraierii de noi de ce suntem obligati sa stam in autoizolare 14 zile? Pentru smecherii platiti din banii nostri 24 ore si pulimea 14 zile!!! Bravo lor!!!!!
22
0
1 nu tutuianu are coronavirus 2 angajata e asimptomatica 3 sa ii pupi in cur pe restu
5
19
Super . Ieri Tutuianu a inaugurat nu stiu ce rahat la delfinariu , asa ca Balba si restul amaratilor de acolo au facut rost de o portie buna de covid. Sa o stapaniti sanatosi !!!!!
30
4
in primarie au fost 18 cazuri declarate, dar fagadau nu a stat in carantina...
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108