REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu vor divorța la începutul lunii decembrie. „Va fi definitiv, indiferent de alte discuții”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu vor divorța la începutul lunii decembrie. „Va fi definitiv, indiferent de alte discuții”

Replica API 19 noiembrie 2019 | 00:00 528

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nu mai pot forma un cuplu. Se pare că cei doi au ajuns la această concluzie, în ciuda discuțiilor pe care le-au avut în ultima perioadă și a aparițiilor împreună la evenimentele mondene. Afaceristul a dezvăluit data oficială când el și soția vor divorța.

„Într-adevăr, pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții CE apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichile stau în pământ. Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea.”, a declarat afaceristul, potrivit Wowbiz.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se incheie si sezonul al II-lea. Urmeaza probabil sezonul al III-lea. "Asteptam" distributia in rolul masculin!
1
0
pai si-au tras banii de la dar, divorteaza si intr-o luna mai fuck o nunta cu dar !!! Muie !!!
2
0
Mai, eu nu inteleg de ce v-ati mai incurcat cu casatoria !
3
0
S-a dus draq lumea de afaceri si arta. Nu mai vezi un artist pe media, decat cucuvele si bodyguarzy. Ce studii au la baza, de ce ii faceti vedete? Inainte ii faceau de ras, acum sunt vedete. Problema majora este ca prin mass media se aduce o influenta negativa aspura copiilor, astea nu sunt exemple de urmat in viata !
6
0
ba ai dracu afaceristii astia cum de isi iau ei curve de nevaste .copilul lui dragusanca cine il creste cit ti8mp ea se drogheaza in club?
4
1
Sa ma pish pe fetzele lor!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468