REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Alina, tânăra omorâtă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă!

Alina, tânăra omorâtă la Mangalia, va fi înmormântată în rochie de mireasă!

Virgil STOIAN 8 august 2023 | 12:33 4631

Alina, tânăra ucisă de către cea mai bună prietenă, în Mangalia, va fi înmormântată în satul natal Buda, din Vaslui. Rudele fetei au venit la Mangalia pentru a ridica trupul copilei, urmând ca aceasta să fie înmormântată joi, în rochie de mireasă.

Alina, tanara omorata la Mangalia, va fi inmormantata in rochie de mireasa!Alina Elena Ciobanu

Anunțul a fost publicat de fratele său: ”Cu părere de rău pentru situatia asta de necrezut, tind sa spun ca sora mea, Alina Elena va fi înmormântată în satul buda, în joia aceasta! Cei care puteți și doriți sa o conduceți pe ultimul drum sunteți așteptați cu drag. Dumnezeu sa o ierte!” a transmis acesta.

Alina, tanara omorata la Mangalia, va fi inmormantata in rochie de mireasa!

Criminala

În urmă cu câțiva ani, Alina a ales să își povestească viața unui cotidian local. Fata era ajutată de un afacerist local, care îi plătea toate cheltuielile. Alina provenea dintr-o familie greu încercată, cu cinci copii, doi băieți și trei fete, care a trăit toată viața din ajutorul social.

Noi nu am știut ce sunt acelea sărbători. De foarte multe ori dormeam pe afară, pe unde apucam, plânși și nemâncați, am făcut foamea mulți ani la rând. Până acum trei ani, când el (n.r. tatăl fetei) a făcut cel mai mare scandal cu bătăi, nu am mai suportat. Am vorbit și cu mama și am încercat să căutăm soluții să plecăm. Mama și cu sora mea mai mică au reușit să plece de lângă tata, dar eu am rămas, pentru că nu voiam să mă mut, din nou, de la școală. Nu voiam să pierd colegii și profesorii de la școala din Delești. Am mai fost pentru vreo două luni la școala din Buda, dar nu m-am acomodat acolo”, declara Alina pentru Vremea Nouă, la doar 15 ani. Cazul a atras atenția omului de afaceri Ionel Sandu, care a decis să o ajute pe fată financiar și moral pentru a-și termina studiile.

Alina era pentru noi, cei de la Radical Grup, ca și copilul nostru. De când am decis s-o ajutăm, în fiecare lună venea la noi, îi dăruiam cele de trebuință, vorbeam cu ea. Dânsa ne arăta carnetul cu note. Era foarte silitoare și niciodată nu a făcut vreun pas greșit la școală”, a declarat omul de afaceri, în stare de șoc, după aflarea veștii că Alina a fost omorâtă de cea mai bună prietenă, în timp ce era pe litoral pentru a munci. „Am primit, cu câteva zile în urmă, un mesaj de la ea și mă ruga să-i găsesc o garsonieră de închiriat până pe 15 septembrie când începea școala, că vrea să se întoarcă de la mare. Și i-am spus să vină acasă, c-o rezolvăm. Ca niciodată, mi-a răspuns cu mulțumesc și mi-a atașat o inimioară. Acum, după ce-mi spuneți dumneavoastră, îmi dau seama că acela a fost mesajul ei de adio, pentru noi cei de la Radical Grup, care i-am fost ca o familie în toți acești ani”, a declarat Ionel Sandu pentru Vremea Nouă. Omul de afaceri a spus că Alina era de o corectitudine ireproșabilă, dând și un exemplu concret în acest sens.

Noi aveam cu Alina o înțelegere. În fiecare lună îi dădeam banii pe cazare și masa la cantină, vreo 700 de lei și îi mai dădeam bani de buzunar. La fiecare început de an școlar, îi cumpăram tot ce-i trebuie. Ei, în urmă cu ceva timp, mi-a zis să nu-i mai dau 700 de lei, ci doar 400 de lei, deoarece un ONG i-a oferit suma de 300 de lei pe termen de trei luni. Am fost atât de impresionat și i-am spus să ia tot 700 de lei și să facă ce vrea cu ei. Vă dați seama ce om corect era această fată chinuită. Dar iată că bunul ei simț nu a ajutat-o, a ajuns în mâinile criminale ale prietenei sale, care i-a curmat viața fără nicio remușcare. În loc să o ajut să meargă la facultate, acum ne pregătim de înmormântare. Fiindcă nici nu concep ca altcineva să se ocupe de înmormântarea ei. E ca și copilul nostru, al firmei”, a mai declarat Ionel Sandu pentru Vremea Nouă.

Alina a mers să muncească pe litoral pentru a strânge bani de rechizite și de școala de șoferi

Alina a mers în Mangalia, pe perioada verii, pentru a strânge bani să-și cumpere haine și rechizite la liceu, dar și pentru a începe școala de șoferi. Tânăra provine dintr-o familie modestă, din Vaslui, cu patru copii. Mătușa Alinei, care s-a ocupat de creșterea și educația ei, a rupt tăcerea. Femeia spune, cu lacrimi în ochi, că nepoata sa i-a mărturisit abuzurile la care era supusă de Loredana, cea mai bună prietenă a ei.

Victima a avut curajul de a merge în fața patronului hotelului în care lucra și de a-i spune că este supusă violențelor fizice de către colega sa de cameră.„I-am zis să meargă să se ducă la patron, s-a dus, i-a povestit că Loredana o agresează, trântește, izbeşte şi patronul n-a băgat-o în seamă. Şi zicea Alina: „nu mă bagă în seamă patronul”, a povestit mătușa Alinei.

Alina, tanara omorata la Mangalia, va fi inmormantata in rochie de mireasa!

Mama criminalei, primele declarații!

Mama Loredanei a dezvăluit că tensiunile dintre cele două fete erau legate, în principal, de un conflict legat de un băiat - iubitul tinerei, Ionuț. Ea a mărturisit că cele două tinere au avut încăierări în trecut din cauza acestui motiv și că au ales chiar să-și ajusteze programul de lucru pentru a evita să se intersecteze în apartamentul pe care îl împărțeau, în speranța de a reduce conflictele.

Alina, tanara omorata la Mangalia, va fi inmormantata in rochie de mireasa!

În ciuda aparențelor de prietenie, certurile frecvente le-au determinat să încerce să se evite reciproc, iar tensiunile au culminat într-un eveniment tragic. Femeia susține că nu poate înțelege sau explica cum s-a ajuns la o asemenea tragedie și că este profund afectată de cele întâmplate. Mama Loredanei a ținut să precizeze faptul că fiica ei nu era violentă.„Ce s-a întâmplat acolo, nu știu. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de a făcut asta. Sunt terminată, nu mai pot. S-au certat mai demult, iar s-au împăcat, iar s-au certat. Au stat și în chirie amândouă. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră. Au învățat amândouă, au stat în aceeași bancă la școală. Ce s-a întâmplat acolo nu pot să-mi dau seama. Știu că s-au certat pe iubitul fetei, pe Ionuț. Știu că s-au schimbat pe tură, una să lucreze dimineața și alta după-amiază ca să nu se mai întâlnească în cameră și atât. În rest nu știu. Nu pot să-mi dau seama de la ce a pornit totul. Am vorbit cu ea înainte și mi-a zis că a căzut pe scări” a povestit mama Loredanei, potrivit libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu se vorbește de Hotel Saturn ? Cine acoperă ce ? patronul un moș libidinos care are amante tinera. Nevastă-sa a fost la THR si cu banii devalizati de acolo a facut hotelul. Probabil aștepta si el ceva de la fata ca sa ii dea alta camera.
2
0
TIAS DA PA VEATA CRZARA IN PASARYKA GOALA! ARDEY UMPLUTI
1
0
Urâta invidia feminina
5
0
PACAT DE TINERETEA EI ,DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA.
5
0
ar trebui inchisoare pe viata
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468