REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
32.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Altă serie de șoferi BEȚI depistată de către polițiștii rutieri, la Constanța

Altă serie de șoferi BEȚI depistată de către polițiștii rutieri, la Constanța

Replica API 26 februarie 2019 | 02:14 420

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 24 februarie a.c., au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Sinoe, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Și polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cogealac au identificat un minor, în vârstă de 15 ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lipnița au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Satu Nou, județul Constanța, care a condus un autoturism în localitatea Coslugea, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat). Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oai daca am baut si suntem pericol public, sa trecem putin pe la puscarie, ca acolo se dau doar ceaiuri
1
0
Ce ne facem cu cei care au masinile inscrise in Bulgaria si nu poseda asigurare,ITP,masina-i vai mama ei ,fac accident intentionat ca sa-i repari roaba sa poata circula si ei?Luatii la intrebari si trasi pe dreapta ca sunt un pericol pe strazi .
1
0
Eu as propune sa se bage o lege interesanta de la 0,50 alcoolemie in sus sa zicem, biciuirea!!! Cu siguranta ar mai disparea din ei.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510