REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ambulanții cu gogoșile și porumbul de pe plajă, mai orientați decât agenții economici! Video

Ambulanții cu gogoșile și porumbul de pe plajă, mai orientați decât agenții economici! Video

Marieta ȘTEFAN 31 iulie 2023 | 00:00 2578

De-a lungul plajei, începând de la intrare în Mamaia și până aproape de Butoaie, turiștii sunt întâmpinați de "afaceriști locali", care așteaptă sezonul estival ca pe o mană cerească. E singură perioada a anului în care muncesc, dar fără plătească taxe la stat, ca toți ceilalți. Ambulanții vând porumb fiert sau copt, gogoși cu ciocolată, pufuleți și piatră "Ponce", toate ținute în mâinile deloc igienizate și în sacoșe mari, de rafie.

Ambulantii cu gogosile si porumbul de pe plaja, mai orientati decat agentii economici!  Video

În atmosferă sunt peste 30 de grade, dar asta nu-i oprește pe vânzătorii ambulanți să- vândă marfă pe plajă. Unii se plimbă cu mere învelite în acadea, așezate pe tipsii mari, pe marginea cărora poți vedea urmele de mizerie, alții cu gogoși ”îmbrăcate” în ciocolată sau cu porumb fiert... Toate acestea au cerere, în ciuda ofertei, un cocean de porumb ajungând să coste până la 20 de lei. Lumea aflată pe plajă nu ține cont de mirosul emanat de ei, de condițiile insalubre în care sigur au fost preparate produsele aflate spre vânzare și nici de condițiile în care sunt păstrate, care nu țin cont nici de elementarele reguli de igienă. Se poate discuta despre un adevărat focar de infecție mobil. Micii afaceriști se plimbă nestingheriți de nimeni și de nimic și strigă cât ii țin rărunchii, cu inflexiuni ale vocii ce te duc cu gândul spre alte limbi, orientale, lăudându-și "marfă", de pot fi auziți și de la 100 de metri. Se plimbă ca la ei acasă deoarece nimeni nu le zice nimic.

Video:

Nu intervin nici operatorii de pe plajă, pe terenul cărora se află, nici agenții Poliției Locale. Ori, știm pe timpul sezonului estival, numărul acestora este suplimentat. Este adevărat că sunt chestiuni importante, presante de rezolvat sau care nu suportă amânare, dar nici evaziunea fiscală, făcută pe față, în văzul tuturor, nu e de neglijat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, politia traieste bine de pe urmele lor, bashka jumate din tziganime ai au la mana pe tantalaii de la politie, i-au filmat cand luau lozul !
0
0
daca nu ma vreti pe mine eu va-s aduce porumb modificat genetic cu drona pe plaja dar voi sunteti patrioti si nu vret sa renuntati la culoarea locala si la parfumul local
0
0
unde e politia locala la cate angajari s-au facut?la somn, acasa?lasa ca nu mai vedeti voi voturi
5
0
EI STIU CA POLITIA LOCALA NU SE DA JOS DIN MASINI ,DOAR PORNESC GIROFARUL CA SA STEA PE TELEFON,ASTEA CONDITII DE MUNCA VATAMATOARE,SA TE BATA AERUL COND IN FATA TOATA ZIUA SI SA TE DOARA SEZUTUL DE LA ATATA TIKTOCEALA,DE ACEEA SE MISCA IN VOIE AGENTII ECONOMICI AMBULANTI CU MAINILE LOR STERSE DE BANCNOTE SI SPALATE IN ZEAMA DE PORUMB FIERT,AICI NICI ANAF-UL NU POATE SA OBIECTEZE SUNT FISCALIZATI SI ULTIMII LEI,SI ANPC SI SANEPID-UL STIU CA SE IGIENIZEAZA DE TURUL PANTALONILOR
6
1
si cine te pune sa cumperi de la c***i? nu ne mai uitam si noi la igiena?
13
0
Ciorile și sticleții stau la masă împreună Porumbul e dulce și sticlete la c****a nu-i scoate ochii îi scoate lovelele
10
0
coteanu,tacsu g***r pe vremea lu ceausescu ,el g***r p vremea lu boul de la sibiu
1
0
acestea sunt nimicuri ,vedeti magazinele din Km-4-5 cele alimentare care nu elibereaza nici un bon fiscal ! cele mici ,dar au vanzari enorme ,aici evaziune !!?
10
1
La Eforie Nord, cei care vând și sunt din Caracal..ROCO&CO..încă sunt protejați de fostul sef al politiei eforie,Gabriel Coteanu. Acest individ prin influenta și funcția avuta înainte,încă ai protejează pe infractori...după urma cărora a încasat ani buni...
6
0
Sa vedeți câți sunt pe plaja Belona din eforie nord, numai țigani care vând gogoși și porumb. Din eforie, din Caracal...toti vând pe plaja...și nimeni nu le face nimic Halal instituțiile statului...mănâncă banii degeaba
10
0
''Cum să dai in votanții noștri''? Inclusiv Mazăre , ii luase sub aripa lui. Când ai un potential electoral de 10000 de voturi sigure? Chițac merge pe rețete verificate. Așa comercianți, așa turiști. Voucerică să trăiască.
9
0
Mana in mana cu politia, altfel n-ar pune piciorul pe plaja. E grotesc sa-ti croncane in cap din minut in minut, ba gogosi, ba acadele, ba porumb, ba parfumuri contrafacute, ba scoici...
15
0
De unde sunt aduși agenți de politie locala pentru suplimentare? Din cati a avut Constanța, mai mult de jumăt**e au plecat care încotro.
10
0
se stie de cand lumea si pamantul ca e o mafie mare, si garda si operatorii economici isi primesc partea. moarte coruptilor!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468