REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 23 Mai 2024
Anul XX Nr. 6738
14.4° Constanța Joi, 23 Mai 2024 Anul XX Nr. 6738
 

AMBULATORIUL de la CERNAVODĂ va fi DOTAT cu ECHIPAMENTE noi

AMBULATORIUL de la CERNAVODĂ va fi DOTAT cu ECHIPAMENTE noi

Replica API 30 noiembrie 2020 | 00:00 1167

În contextul pandemiei de coronavirus, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, dar și al cadrelor medicale și pentru a nu exista un colaps al sistemului sanitar, Primăria Cernavodă investește în modernizarea Ambulatoriului din oraș. Astfel, Ambulatoriul Integrat al Spitalului Orășenesc Cernavodă va fi dotat cu echipamente medicale noi și cu echipamente IT de ultimă generație. Ambulatoriul este situat pe strada Ovidiu, numărul 11, în orașul Cernavodă, iar valoarea totală a echipamentelor ajunge până la suma de 6.010.332 de lei.

Pe lângă achiziționarea echipamentelor medicale și a celor IT, investiții se vor face și în piese noi de mobilier. Astfel, calitatea actului medical va fi îmbunătățită, iar pacienții vor putea avea parte de siguranță și confort. În ceea ce privește echipamentele medicale, pentru achiziționarea acestora a fost alocată suma de 5.776.078 de lei, fără TVA. Pentru echipamnetele IT, care cuprind calculatoare de birou, investiția are o valoare de 51.177 de lei, fără TVA, iar mobilierul medical costă în jur de 183.075 de lei.

Ofertanții nu trebuie să aibă datorii

Cât despre ofertanți, aceștia nu trebuie să se regăsească în situațiile prevăzute de Legea 98/2016, privind achizițiile publice. În plus, aceștia trebuie să prezinte: certificate constatatoare privind lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuțiilor la bugetul general consolidate; cazierul judiciar al operatorului economic și al membrilor organului de administrare, dar și o declarație privind neîncadrarea în situațiile prevăzute de Legea nr.98/2016, privind conflictul de interese. Ofertantul clasat pe locul 1 va prezenta, la solicitarea autorității contractante, documentele ce vor demonstra capacitatea tehnică și/sau profesională, respectiv experiența similară în furnizarea de produse similare.

Funcțiile de decizie aparțin primarului

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante, definite conform Hotărârii de Guvern nr.395/2016 în ceea ce priveste organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt, printre alții: Liviu-Cristian Negoiță, primarul orașului Cernavodă, Silvica Olteanu, secretarul unitătății administrative-teritoriale și Roxana Nicoleta Gherase, șef Serviciu, Serviciul Impozite și taxe.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar ati uitat de noi rechinii cernavodei piron,lefterica,gazanu vali ,aidemir,iarnutac,ruginiti,closca,actionam sub protectia sistemului
3
1
trei..pe FERARU-CRACANATUL...l-ati uitat..el este spuma Primariei..el este viitorul acestui oras...fara el nici Primarul...n-are aer..n-are viziune..nici nu mai gandeste...dar cand apare idolul lui,FERARU...se face lumina in Primarie...acum vin alegerile...el FERARU..vine cu voturile intre picioare...cel mai iubit dintre pamanteni,este FERARU...sa-l pupati intre...cracane..
3
0
Doua matracuci
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515