REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ana Morodan a ajuns la spital

Ana Morodan a ajuns la spital

Virgil STOIAN 26 august 2023 | 00:00 1530

Ana Morodan, „influencerița” autointitulată „Contesa digitală”, a postat imagini de la spital.

Ana Morodan a ajuns la spital

Ana Morodan a fost principalul subiect de discuție săptămâni la rând, după ce s-a urcat la volanul mașinii sub influența alcoolului și a altor substanțe și a avariat alte autoturisme. După o scurtă pauză de la rețelele de socializare, vedeta a revenit în forță, ținându-i la curent pe faniii ei cu tot ce se întâmplă în viața sa.

Vedeta a început lupta cu dependența de pastile și a început să facă schimbări în viața ei.  Însă problemele „Contesei digitale” nu s-au oprit aici. Ana Morodan și-a îngrijorat fanii după ce a postat imagini în care se vede cum are o cârjă.

Vedeta și-a rupt ligamentul și se deplasează mult mai greu. Aceasta a ținut să menționeze că luna august este una mai problematică, după cum spune zodiacul chinezesc.

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții…”, a transmis influencerița pe Instagram. După aceea, vedeta a mai postat un clip video, în timp ce încerca să se urce în mașină cu ajutorul cârjei.

Ana Morodan plănuia să meargă pe munte în următoarea perioadă dar, evident, nu mai este cazul, dat fiind acest incident. Vedeta mai are de așteptat până când se va vindeca în totalitate.

„Noah…am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul (…) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai acum, închide și deschide-mi portiera”, a mai spus Ana Morodan.

Zilele trecute, Ana Morodan a vorbit despre copilăria ei, când a învățat să fie puternică și să-și stăpânească emoțiile. Și acum se simte vulnerabilă, dar se descarcă mărturisind durerile pe care le are în suflet.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei”, a scris Ana Morodan, pe Instagram.
Morodan, trimisă în judecată pentru trei capete de acuzare

Supranumită „Contesa digitală", Ana Morodan a fost trimisă în judecată pentru refuz de prelevare a probelor biologice, conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducere cu permisul suspendat.

Prezentatoarea de la Antena Stars a fost pusă sub control judiciar de procurori în data de 29 martie, după ce a fost audiată de oamenii legii.

Ana Morodan a revenit la TV, după ce emisiunea REAlă by Ana Morodan a fost întreruptă de postul de televiziune. Reality-show-ul cu Morodan a revenit la TV pe 15 iulie.

Reamintim că Morodan a fost reţinută de poliţişti la sfârşitul lunii martie, după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum mai poate fi mediatizata o individa prinsa la volan bauta si drogata? Antena 2, ce exemplu este aceasta doamna pentru tineri ??????
0
0
I-aș da și eu cârja Anei!
1
2
ce CARJA ias trage lu ANA MOROKANKA asta ! Halyeash pasaRYKA MAYMUTZYKA !!
1
2
S-ia luat si ea o cârjă si a vrut sa se laude.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468