REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Anamaria Prodan are o relație cu un bărbat însurat? Impresara, lăsată cu ochii-n soare de bogătașul arab

Anamaria Prodan are o relație cu un bărbat însurat? Impresara, lăsată cu ochii-n soare de bogătașul arab

Replica API 24 august 2022 | 00:00 1351

Anamaria Prodan a făcut mare vâlvă când a publicat primele imagini alături de iubitul arab ce i-a dăruit sexy-impresarei un inel cu diamante. Prodanca era mândră că, în plan amoros, a reușit în sfârșit să-i dea lui peste nas lui Reghe, cu noua ei «achiziție», însă se pare că situația nu este deloc ce pare a fi.

Anamaria Prodan

Tot internetul a vuit după ce Anamaria Prodan a fost văzută pentru prima dată, de la despărțirea de Reghe, în brațele unui bogătaș arab, un prolific chirurg estetician, pe nume Ibrahim Ashary, care a răsfățat-o cu cadouri de lux, inclusiv cu un inel cu diamante, absolut superb.

Din păcate idila dintre Anamaria Prodan și misteriosul chirurg plastician, Ibrahim, este mult mai complicată decât s-ar crede, pentru că, surpriză, cel care i-a furat inima impresarei este...însurat. Ei bine, este adevărat! Anamariei Prodan i-a căzut cu tronc un bărbat căsătorit!

click pe foto

Ibrahim Ashary este un bărbat «la casa lui» și are deja o soție, iar ceea ce l-a dat de gol este pagina de social-media, unde a confirmat oficial că este însurat. După tot tam-tam-ul făcut de Anamaria Prodan, care a postat imagini cu iubitul arab și a dat de înțeles pe contul de socializare că Ibrahim i-a dăruit superbul inel cu diamante, bogătașul, sătul probabil de o astfel de expunere, a șters toate pozele cu impresara.

Reacția Anamariei Prodan cu privire la iubitul arab

Iată că Anamaria Prodan nu a avut noroc nici de data aceasta în amor, căci iubitul arab Ibrahim Ashary a lăsat-o cu ochii-n soare. Contactată la momentul respectiv de Click!, Anamaria Prodan a refuzat să dea detalii despre partenerul ei, dar a declarat că trăiesc toți fericiți, complet detașați de episodul de tristă amintire «Reghe și amanta Corina Caciuc.»

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie ! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă... Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor”, a declarat Anamaria Prodan, scrie Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
largareta plastificata zici ca uti o papusa gonflabila larga!buna partida!
1
0
ce maini de baba are .he he . s-a futtut cu arabul si ala i-a dat flit . mare stire .
1
0
arabetele i-a dat o mwie corect corespunzatoare si apoi i-a olarit si gaoaza pt ca arabii ard la ghiot !
1
0
Inca parasuta lui reghe! Prodanco, ai fost si ramai o mare curvustina. Da! Bine ca a scapat reghe de tine.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272