REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ANCHETĂ! Un vârstnic a MURIT din cauza unei glume. S-a lăsat cu arestări

ANCHETĂ! Un vârstnic a MURIT din cauza unei glume. S-a lăsat cu arestări

Replica API 18 octombrie 2018 | 00:50 529

A murit din cauza unei glume! Totul s-a petrecut la Băneasa, în seara de 10 octombrie, în jurul orei 19.45. Mai exact, o persoană a glumit pe seama unui vârstnic, pe terasa unui magazin din localitate.

Bătrânul s-a enervat foarte tare și a încercat să-l lovească pe cel care și-a permis așa ceva. În acel moment a intervenit un tânăr, Adrian Sima, în vârstă de 20 de ani, dar vârstnicul l-a lovit imediat în zona feței. El a ripostat, lovindu-l cu pumnul, însă persoana în vârstă s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de trotuar. Pe 14 octombrie a murit la spital.

Astfel, Sima a fost propus spre arestare, magistrații eliberând pe numele lui mandat pentru 30 de zile, la data de 16 octombrie. "Admite propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art.223 alin.2 teza întai C.p.p. la art.202 alin.1 şi 3 C.p.p.: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Sima Adrian pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la 16.10.2018 până la 14.11.2018. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore. Pronunţată în Camera de Consiliu astăzi, 16.10.2018", potrivit minutei judecătorești. El e cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Ancheta a fost preluată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Sursa foto: adevarul.ro

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi prosti se bat din cauza creierului imbibat cu alcool --Ce ancheta sa mai faci ? --pacat ca a murit un om degeaba
5
1
A iesit tulburelu,veselie mare!
5
0
Tineret retardat care are mintea full de jocuri video cu violenta... la varsta lui se facea armata, tineret retardat ce esti!!! Acum toti fac box, mma, k1, muay thai... tineret retardat cu capul si sufletul plin de droguri si ura...!!!
10
3
Probabil tanarul se antrenase prin Piata Victoriei, cand lupta pentru libertate.
4
16
Un PSD-ist jegos in minus. Sper sa scape tanarul fara puscarie
4
15
In tinerete,batranul a fost exact ca tanarul smardoi,adica un cacat care a imbatranit asa.Daca in viata nu acumulezi si nu intelegi nimic,imbatranesti la nivelul de idiot la care erai in tinerete. Oricum ar fi,violenta este expresia clara a lipsei de judecata. Autoapararea inseamna ceva ce tine si de o minima logica,nu poti nimici un bou varstnic,in felul asta fiind chiar tu pasibil de pedeapsa. Poti imobiliza,poti face diverse lucruri dar nu dai asa ca prostul. Concluzia,prostia nu tine cont de varsta.
16
2
Mare barbatie , sa-ti bati joc de alt om si sa razi de el .
8
2
e autoaparare, ce proportionalitate cand ala sare la bataie? din moment ce mosu da cu pumnul insemana ca e suficient de puternic deci poate sa si incaseze. problema lui daca a estimat gresit! in tari avansate il impusca pe loc si pe urma il punea sa plateasca si glontul plus daune materiale
4
10
Adica mosul a dat cu pumnul si celalalt a ripostat tot cu pumnul... Boule.
6
6
aia e auto aparare boule? auto aparare este atunci cand ala cu cutitul in mana vrea sal bage in tine sa te omoare si tu ripostezi inainte! nu dupa ce ti a dat mosu una in freza si ca sa nu te faci de ras i dai si tu una ca sa fi macho man! si oricum cu legile pizdii din romania,nu m ar mira sa i dea cu suspendare..despre ce cacat vorbim! doar am vazut asta de 1000 x asa ca domnu dan tampitu sa sti ca nu oricine iti da un pumn nu trebuie sa il omori ca a e auto cur intelegi? dar unde cocalaria e mareee cum draq sa te faci de ras nu? pfff
14
13
Ca sa fie legitima aparare trebuie sa existe proportionalitatea fortei insa in cazul de fata cand unul are 80 de ani iar altul are 30 de ani nu se ia in considerare cu exceptia scuzei provocarii! Insa totusi a murit un om si cineva trebuie sa plateasca dar asta va stabili anchetatorii!
12
6
Daca esti prost asa cum esti tu mai bine te ascunzi undeva sa nu te vada nimeni si-ti dai doua palme!
9
5
Taica-meu nu se bate cu lumea pe strada, boule!
14
7
Era bine sa fie tactu!
9
12
..asa ajungi sa faci ca prostuu inchisoare!
17
4
In tara asta mori cu dreptatea in mana. Mai bine traiesti cu nedreptatea daca intelegi. Trist. Solutia este sa plecam din romania
15
8
Si asta nu e legitima aparare ? Ce element ii lipseste ?? A fost o actiune de protejare a propriei persoane, proportionala cu atacul, indreptata impotriva persoanei care a declansat atacul material, direct, imediat, injust. Deci ??
11
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108