REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Andreea Bălan, acuzată de infidelitate la divorț? Solista s-a aprins: „E foarte urât ce face“

Andreea Bălan, acuzată de infidelitate la divorț? Solista s-a aprins: „E foarte urât ce face“

Replica API 12 august 2020 | 00:00 1440

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea se tranșează dur. Despărțiți de 8 luni, cei doi soți se vor întâlni în instanță pe 1 octombrie, dar până atunci se pare că actorul își pregătește "bombele".

Andreea Bălan şi George Burcea

Viața merge înainte pentru George Burcea (32 de ani) și Andreea Bălan (36 de ani), pe care nu îi mai leagă decât amintirile, un mariaj scurt doi copii reușiți. Ea se distrează cu noul iubit, el se pregătește pentru emisiunea "Ferma" (PRO TV), dar totuși mai au un hop de trecut: despărțirea și în acte. Potrivit cancan.ro, prima înfățișare a divorțului a fost stabilită pentru 1 octombrie, iar în tot acest timp, George Burcea și-ar fi pregătit terenul. Sursa citată scrie că actorul, după ce s-a consultat cu avocații, e dispus să dea cărțile pe față și, din câte se pare, să anunțe în instanță că el ar fi fost cel înșelat în căsnicia cu Andreea. Astfel, fie relația solistei cu Tiberiu Argint ar fi mai veche, fie solista ar fi călcat strâmb cu altcineva.

Andreea Bălan: „Suntem despărțiți de 8 luni, fiecare este liber să facă ce vrea“

De cealaltă parte, Andreea a luat foc când i-au ajuns la urechi acuzațiile de infidelitate și spune că soțul ei joacă murdar. "Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea, insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face", a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro, citat de Click.

Andreea și Tiberiu, în Vama Veche

foto: cancan.ro

În afară de ieșirea publică din emisiunea lui Dan Capatos, din luna martie, când a făcut dezvăluiri incredibile despre George Burcea, Andreea nu a mai avut intervenții pe acest subiect. Acum însă s-a aprins: "Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa mai sus menționată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rupe scula uscata asta.O saptamana urlati valeu puta!
0
0
Ciocanitoarea asta care si dupa operatii arata naspeta este clar o saritoare in cocare.
5
0
Esre o micuta para suta si canta muzica de doi lei dar merge la o tranta
6
0
mi-e dor de stirile cu oana roman pe bune .
4
1
Iar apare balanca cu aventurile ei !? Cu detalii din familia, relatiile, intimitatile..... Mai terminati cu parasuta asta, nu ne intereseaza. Nu!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108