REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Bănică, agresată de un bărbat înainte să urce pe scenă!

Andreea Bănică, agresată de un bărbat înainte să urce pe scenă!

Replica API 10 septembrie 2021 | 01:33 1501

Momente de panică pentru artistă înainte de a susține un concert. Andreea Bănică a povestit că s-a bătut cu un tirist.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu o carieră longevivă în industria muzicală autohtonă, ea a reușit să doboare topuri muzicale și să ajungă la inimile fanilor. A susținut mii de concerte, iar aproape la fiecare are numai amintiri plăcute. Totuși, incidentele nu au ocolit-o pe blondină.

Într-un interviu recent, artista a povestit niște detalii absolut șocante, o întâmplare care au avut loc înainte ca ea să urce pe scenă și să suțină un concert în fața a mii de fani. Vedeta s-a luat efectiv la bătaie cu un șofer de TIR. În urmă altercației, Andreea Bănică s-a ales cu o vânătie de toată frumusețea. Aceasta a avut nevoie de un machiaj ca la carte pentru a o ascunde.

Andreea Bănică, momente de coșmar înainte de un concert

Blondina și-a pus sufletul pe tavă și a povestit un lucru absolut șocant care i s-a întâmplat înainte de a urca pe scenă. Acum câțiva ani, pe când Andreea Bănică era doar o tânără și urma să susțină un concert, s-a luat la bătaie cu un șofer de TIR, care nu a mai ținut cont că în față are o femeie și a lovit-o puternic cu piciorul.

Artista s-a ales cu o vânătaie la geunchi și a avut nevoie de machiaj pentru a o ascunde. Ea îi condamnă pe bărbații acare nu au nicio problemă în a da într-o femeie.

„Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un tirist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire.

Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal.

Mi se pare stânjenitor, pentru un bărbat, să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit. Țin minte că m-am lovit. Mă machiasem în genunchi, pentru că el mi-a dat cu piciorul.

Aveam o lovitură mare și mă machiasem în așa fel încât să nu se vadă. Era perfect. Culmea, a început ploaia spre sfârșitul evenimentului și a căzut machiajul meu și a început să iasă la iveală lovitura. A fost la final. Nu-ți spun cum am fugit. Nu m-am mai întors să dau autografe, tocmai ca să nu se vadă vânătaia din genunchi”, a declarat Andreea Bănică pentru unica.ro, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreo escorta cu mwia ceva???
1
0
cine isi aminteste si poate fredona vreo melodie a unui cantec interpretat de tzaranca asta primeste un premiu...
2
0
Foarte bine , de ce nu a luat-o pe jos , ai place doar sus !
2
0
daca voi imi certificati ca mumia aia fotosopata donpoze e cantareata din eforie fac cinste.daca o vedeti in realitrate va schimbati parerea.oare ea se recunoaste in poza aia?nici cand era tanara nu arata asa.da fotosopu asta face din orice babacloanta ileana cosanzeana
4
0
vrajeli,sa mai iasa din anonimat...o sfrjita.
6
0
Era agresata de mica de cand avea talente de cacareata,pardon,cantareata si mergea cu autobuzul 10 eforie sud,vorbind la un Bosch si comporandu-se ca bagajele de la televizior inca de la o varsta frageda.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272