REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Andreea Marin a reacționat la criticile făcute de Iulia Albu

Andreea Marin a reacționat la criticile făcute de Iulia Albu

Valentina CAMARA 3 martie 2023 | 00:00 883

Iulia Albu este cunoscută pentru comentariile făcute la adresa ținutelor pe care vedetele le poartă. Andreea Marin a fost cea care a picat în vizorul designer-ului. „Zâna Surprizelor” nu a trecut cu vederea declarațiile făcute de fosta jurată de la „Bravo, ai stil!”.

Andreea Marin a reactionat la criticile facute de Iulia Albu

Iulia Albu a comentat una dintre ținutele pe care le-a purtat Andreea Marin în ultima perioadă. Stilul „zânei” nu este chiar pe placul Iuliei Albu, care a criticat obiectele vestimentare pe care prezentatoarea de televiziune le-a îmbrăcat. Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” a fost nemulțumită că Andreea Marin s-a fotografiat purtând pantofi cu toc în propria curte.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?!”, a spus Iulia Albu. „Zâna surprizelor” nu a trecut cu vederea criticile pe care le-a făcut aceasta la adresa ei.

Andreea Marin nu mai pune cel mai mare accent pe hainele cu care se îmbracă pentru că și-a dat seama că alte lucruri sunt mai importante pentru ea. Prezentatoarea de televiziune a aflat declarațiile făcute de designer la adresa uneia dintre ținutele sale. „Zânei” nu i-a plăcut de-a lungul timpului să se implice în scandaluri și i-a răspuns simplu Iuliei Albu. „Le primesc astfel: nu mă interesează. Mulțumesc!„, a mărturisit Andreea Marin care pare să fi pierdut lupta cu kilogramele în plus.

„Zâna surprizelor” avea o formă de invidiat în perioada în care apărea pe micile ecrane, dar trecerea timpului și-a spus cuvântul. Prezentatoarea de televiziune nu a reușit să slăbească, iar acest lucru este vizibil. „Zâna” a fost surprinsă alături de partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, într-un mall din București. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani. Andreea și Adrian au fost destul de discreți la începutul relației pentru că acesta a fost consul la Tripoli, în Libia și a trăit o perioadă de timp în Tunisia, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se imbraca fiecare cu ce vrea. Iulia Albu nu se vede pe ea? a*****a Marin e o frumoasă, o feminina, spre deosebire de Albu care nu are pic de feminitate. Probabil o invidiaza!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468