REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Andronescu vrea înfiinţarea de clase separate pentru copiii cu cerinţe speciale

Andronescu vrea înfiinţarea de clase separate pentru copiii cu cerinţe speciale

Replica API 18 februarie 2019 | 06:22 688

Ecaterina Andronescu, ministrul al Educației, a declarat, pentru Digi 24, că elevii cu dificultăți de învățare se află acum integrați fie în școli speciale, fie în sistemul normal, dar fără profesori dedicați, motiv pentru care o variantă ar fi înființarea claselor separate pentru acești copii.

„Noi acum îi avem pe cei cu dificultăţi de învăţare, să îi numim aşa generic, împărţiţi în două categorii. Pe unii îi trimitem în şcolile speciale, iar alţii sunt în şcolile normale, integraţi în clasele normale. Acolo, din păcate, într-o foarte mică măsură reuşim să asigurăm profesori de sprijin pentru copiii integraţi în clasele normale şi atunci creăm dificultăţi la profesori", a declarat ministrul Educației, la Digi 24, conform Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie clase separate pentru cei subdezvoltati mintal.
0
1
Totul este contrafacut la noi. Respectul se mimeaza,o mare majoritate de fapt nici nu merita respect. societatea se face din ce in ce mai toxica pentru ea insasi,tineretul se educa dupa modele improprii civilizatiei moderne. Vom fi medievali posesori de telefoane inteligente,nespalati si inculti rupti in cur natiune sinucigasa. Deja ne alegem presedinti cu dorinte dictatoriale,cantam in coruri de batausi cu bale la gura slava criminalilor din justitie,scuipam valorile reale. Nu exista respect decat in cartile necitite azi de nimeni.
5
0
handicapat esti tu, si asa ramai. Cum poti sa afirmi astfel de cretinitati?, pe abramburioca o cred in stare de orice , ea nu urmareste decat aparatii televizate, osanale- a distrus invatamantul romanesc si nu da semne ca a inteles ceva
2
1
Ca sa faci separare mai intai califica personal pentru acesti copii cu nevoi speciale,ca la noi functioneaza totul invers.Astazi cadrele didactice sunt tot ce vreti mai putin si pedagogi.Si se vede cu ochiul liber in tot ce se intampla in invatamantul si educatia de la noi.
3
0
Nu ma obliga sa stau cu handicapatul in clasa. El si cu parintii lui sunt plini de uri si de ranchiuna fata de colegi si profesori si fac tot ce le sta in putinta sa iasa in evidenta si sa ocupe agenda intregii clase cu problemele lor personale. E un abuz care trebuie sa inceteze
9
5
Este firesc, normalitate. Corectitudinea politica este o teza a unei minoritati, propagata de o media obedienta, cum ca un cacat poate fi apucat de partea sa curata. Nu, nu exista parte curata.
7
5
Foarte buna ideea!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108