REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

ANR cumpără un sistem de monitorizare a traficului fluvial de la firma unor „băieți deștepți“

ANR cumpără un sistem de monitorizare a traficului fluvial de la firma unor „băieți deștepți“

Andreea VREJOIU, Andreea POPA 16 martie 2023 | 00:00 4150

ANR a cumpărat cu peste 1,2 milioane de lei un sistem de monitorizare a traficului fluvial de la doi mai vechi parteneri de afaceri, „băieți deștepți“ ai telecomunicațiilor, asociați acum într-o nouă firmă. Ambii patroni ai companiei angajate de ANR au puternice legături cu o firmă celebră abonată la banii statului în materie de telecomunicații, Mira Telecom SA - intrată între timp în insolvență.

ANR cumpara un sistem de monitorizare a traficului fluvial de la firma unor „baieti destepti“

Autoritatea Navală Română (ANR) a atribuit pe 6 martie 2023 un contract privind achiziția unui ”Sistem monitorizare trafic fluvial în zona Moldova Veche”, în urma unei licitații deschise inițiate pe 24 noiembrie 2022. Câștigătoare a fost desemnată singura firmă înscrisă în cursă, iQual Tech SRL, reprezentată de Răzvan Preda. Firma înființată în 2019, cu sediul într-un apartament de la etajul 9 din București, are ca domeniu de activitate ingineria și consultanța tehnică și a raportat pentru 2021 afaceri de 1,4 milioane lei și un profit net de 850.000 lei, cu un singur angajat.

Ambii patroni, parteneri cu foști generali SRI

iQual Tech SRL este deținută în proporții egale de Laurențiu Gabriel Militaru și Răzvan Nicolae Preda, doi obișnuiți ai contractelor de milioane cu statul în domeniul IT.

Astfel, Laurențiu Gabriel Militaru este asociat și în Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații (CSR) SRL, celebra firmă înființată de Bogdan Chirieac și cedată ulterior mai multor asociați, printre care și generalul SRI în rezervă Sergiu Anton. CSR este cunoscută pentru contractele sale de zeci de milioane de euro  primite de la instituțiile de forță ale statului, precum MApN și STS. La rândul său, Răzvan Nicolae Preda a fost mult timp directorul tehnic și acționar al și elebrei Mira Telecom SA, companie în care deține acțiuni și Dragoș Băsmăluță, partener de afaceri cu familia generalului Dumitru Zamfir, fostul director adjunct al SRI. Societatea intrată surprinzător în insolvență a primit contracte de peste 70 de milioane de euro de la stat, prin furnizarea de aparatură și servicii telecom ori de securitate către DNA, Poliția Română, Curtea Supremă sau MAI.

Caută o firmă care să se ocupe de curățenia sediilor Căpităniei Zonale Tulcea

Autoritatea Navală Română a lansat și o procedură de licitație în vederea achiziționării serviciilor de curățenie pentru sediile aflate în administrarea Căpităniei Zonale Tulcea. Valoarea estimată pusă la bătaie de autorități este de 45.158,40 lei, adică aproximativ 9.186,94 de euro. Până la acest moment singura firmă interesată de prestarea serviciilor este o societate din Tulcea, deținută de un afacerist local. Mai exact, în cursul zilei de marți, 14 martie a.c., societatea Terra Clean Service SRL, din Tulcea, deținută de Mircea Ciocîrlan, și-a arătat disponibilitatea pentru prestarea serviciilor.,,S.C. Terra Clean Service S.R.L. Tulcea se angajează în prestarea de servicii de curățenie pentru o suprafață totală de 840 mp, conform descrierii din Caietul de sarcini nr. 18539/28.02.2023, atașat la Anunț de publicitate nr. ADV1349700/09.03.2023, la sediul central al Căpităniei Zonale Tulcea, str. Portului nr. 36, Tulcea; sediul Căpităniei Portului Sulina, str. I-a nr. 157 Sulina; sediul VTMIS Tulcea, etaj IV clădire CN APDM S.A. Tulcea, str. Portului nr. 28, Tulcea; sediul Inspectoratului Tehnic ANR TULCEA, str. Isaccei nr. 39, bl. I11, Tulcea; Oficiu de Căpitănie Mahmudia, str. Principală, Mahmudia, jud. Tulcea. S.C. Terra Clean Service S.R.L. va efectua întocmai serviciile solicitate prin caietul de sarcini pe o perioada de 12 luni, de la data semnării contractului de către ambele părți. S.C. Terra Clean Service S.R.L. va asigura serviciile menționate și descrise în Propunerea Tehnică transmisă pe e-mail în data de 13.03.2023, la sediul Căpităniei Zonale Tulcea. Pentru prestarea serviciilor S.C. Terra Clean Service S.R.L. va asigura agenți de curățenie cu experiență în domeniu și toate produsele de curățenie, utilaje și consumabilele aferente necesare efectuării activităților”, se arată în oferta celor de la Terra Clean Service SRL.

ANR cumpara un sistem de monitorizare a traficului fluvial de la firma unor „baieti destepti“

Date despre societatea Terra Clean Service SRL din Tulcea

Societatea Terra Clean Service SRL a fost înființată pe 27 august 2008 și are sediul în satul Malcoci, strada Ovidiu, numărul 64, județul Tulcea. Administratori și asociați în cadrul societății îi regăsim pentru Ciocîrlan Mircea și Cicârlan Anamaria cu un aport egal la capitalul social. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 7.055.137 de lei, un profit net în valoare de 791.661 de lei, datorii în valoare de 1.411.072 de lei, înregistrând și 129 de angajați. Societatea a câștigat pe bandă rulantă contracte pe bani publice, prestând servicii pentru Curtea de Conturi, Registrul Auto Român, Administrația Finanțelor Publice sau Primăria Tulcea.

Rămâne de văzut dacă societatea va reuși să pună mâna pe banii celor de la Autoritatea Navală Română și spunem asta pentru că data limită de răspuns a autorității este 19 martie 2023.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ANR isti,Rzvan p***a asta care a castigat un contract cu ANR nu a venit acum ceva timp pe aici cu Baronul de la zonala aia cu statut de SRL ?
8
0
CLAR, MAI CLAR DE ATAT NU SE POATE. PAI SAPTE CASE,SAPTE MASINI DE UNDE ? DIN SALARIU ?
20
0
Aceea cu permisele este preocuparea de baza a acelui domn. Afacere neica ! Se stieee !
25
0
Sa fii Director in ANR, Baron local iar singura ta preocupare sa fie legata de activitatea de obtinere a permiselor de condus barci, asta inseamna sa fi Mafiot in ANR. Dudule tu continui sa monitorizezi programul de lucru si locul unde se gaseste condica de prezenta.
29
2
Primim comenzi sa stergem anumite comentarii. Bravo ANR de mai jos.
18
0
p******a de madalina cretu de la personal rupe pwliile in doua cea mai meseriasa. Recomand.
5
0
Iar scoateti comentariile incomode de azi dimineata. Cainii latra, ursul ( mafia din ANR Central ) merge..voi chiar credeti ca aia de la Bucuresti Minister sau DNA nu știu ce se intampla cu contractele astea sau situatia salariilor de mizerie.. Dumitrache Cosmin s-a pishat cu gasca lui pe toti si este deja printre cei mai longevivi Directori cu toate imbarcarile lui false si functiile de aiurea detinute de la UMC..Sa vina Metzey inapoi eu zic sa va faca ordine banditilor, macar el era Nasul..
7
0
Mafia portului, asta e santaj si mafie sa ceri 5000 de euro la examen... Nu sunt camere pe acolo? Nu pot sa cred ca sub nasul DNA se intampla in continuare
5
0
Au inceput sa curga comentariile spargatorilor de seminte cu brevete de electricieni, cu brevete falso-Pilatate sau fara brevete. Pacat ca institutia asta incepe sa ramana fara specialisti si fara personal calificat, in detrimentul celor care nu stiu altceva decat sa reclame, sa faca tot felul de petitii, sa paraziteze institutia cu nestiinta si habarnismul, ca si-asa organigrama este bubuita rau pt a face loc unor insi si inse care nu au nicio legatura cu nimic, vin la munca ca sa aiba de unde sa ajunga acasa. Au ajuns sa fie angajati in ANR tot felul de ticalosi, ca urmare a politicii de resurse umane si nu numai, iar deprofesionalizarea nu este departe. Asa ca, dati drumul la comentarii ca aici toti sunt doctori si experti.
6
0
spaga pt comandanti si sefi mecanici lpt examen este de 5000 euro,m***i si-a bagat sotia la comisia de examinare,care habar navea de navigatie.
7
0
Tare asta ! Avem ANR, dar avem si ANG ?
4
0
Ati plecat pe usa din dos,cu coada intre picioare! Din lacomie si din calicenie ati patat obrazul ANR! Veti raspunde in fata legii si veti da si banii inapoi. Sa va fie rusine!
8
1
ai plecat si incepi sa ciripesti din casa.nu ai somn.ai uitat ca si tu luai spaga la examene alaturi de marile doamne futute si rasfutute de voi.cand ieseau pe poarta din c***e deveneau doamne. barbatii lor si acum le cred nevinovate.
9
0
Se cer spagi de mii de euro pentru examenele de brevet. Toti profesorii de acolo au pensiuni la munte. Coruptie ca in codru
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468