REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ansamblu rezidențial DA, străzi noi BA! Iată ce au decis urbaniștii cu privire la PUZ-ul de pe stradaȘtefăniță Vodă

Ansamblu rezidențial DA, străzi noi BA! Iată ce au decis urbaniștii cu privire la PUZ-ul de pe stradaȘtefăniță Vodă

Replica API 11 februarie 2017 | 08:35 508

Mulți investitori imobiliari din Constanța au înțeles că ansamblurile rezidențiale sunt mult mai practice în ziua de astăziși totodată, mult mai profitabile. Steluţa Daniela Orban a iniţiat la sfârşitul anului trecut un proiect de modificare a Planului Urbanistic Zonal aferent perimetrului delimitat de stradă Ştefăniţă Vodă, bulevardul Aurel Vlaicu şi unitatea militară, mai exact peste drum de spitalul Euromaterna. Femeia dorește să ridice un ansamblu rezidențial. În afară imobilelor cu funcţiunea de locuinţe colective, PUZ-ul prevedea şi modificări la infrastructură rutieră din zona. Astfel, se dorea amenajarea a două străzi şi a unei prelungiri pentru strada Barbu Delavrancea. De asemenea, se dorea amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Ştefăniţă Vodă, Prelungirea Barbu Delavrancea, Aleea Murelor. Numai că, Comisia de Urbanism nu a avizat această parte a proiectului. „Se interzice realizarea de construcțiiși amenajări în spațiul rezervat pentru extinderi de străzi sau străzi noi; se interzice orice activitate care poate constitui perturbare a confortului de locuire sau poate constitui un pericol pentru siguranțăși sănătatea locuitorilor; se intezice blocarea sau bararea scurgerii apelor din canalul de drenare ce traverseaza terenul; debitul de apa din acest canal se poate prelua cu canal acoperit sau se poate colecta în rețeua colectoare pluvială urbană; se interzice construirea de locuințe în spațiul cu lățimea de 50 metri de la limita cimitirului”, se arată în raportul urbaniștilor.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se face case blocuri petru noi tigani din zona aia are la soveja toti avem piata langa pe varianta sa face si grajd sa au tigani conditi de ocident si loc de BMW
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272