REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Antonescu, atac dur la adresa lui Ponta: Ești santajabil, nu te faci prim-ministru

Antonescu, atac dur la adresa lui Ponta: Ești santajabil, nu te faci prim-ministru

Replica API 20 ianuarie 2017 | 00:36 500

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a lansat joi în cadrul unei intervenții telefonice pentru B1TV un atac foarte dur la adresa fostului său partener din USL, Victor Ponta. În contextul dezvăluirilor lui Sebastian Ghiță conform cărora Ponta a fostșantajat să o numească pe Kovesi în fruntea DNA, Antonescu a afirmat că acesta nu avea să caute în funcția de premier dacă aceste lucruri sunt adevărate.

"Omul politic care cere votul politicși are o putere de decizie nu are nicio scuză. Ești santajabil, nu te faci prim-ministru, dacă ești premier nu te lași santajat. Avem nevoie de politicieni puternici care să îli apare interesul", a afirmat Crin Antonescu.

Despre dezvăluirile făcute publice de Sebastian Ghiță, fostul lider liberal a spus că "nu trebuie luate ca adevărate, dar trebuie cercetate", dar a afirmat că el însuși a sesizat niște contradicții în când fostul deputat a spus mai întâi că Kovesi a fost numită pentru că era un tânăr cu potențial pe care au vrut să îl ajute, iar apoi a spus că aceasta a ajuns în frunte pentru că s-a făcut unșantaj din servicii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuia sa te duci mai des la scoala!
1
0
Vorbeste ciob de oala sparta . Hai sictir !
3
0
individul asta antonescu a distrus tot ce mai era liberal in romania cind tzopaia pe linga bolsevicii si comunistii lu ponta doar ca sa-l dea jos pe basescu .liberalii au uitat ca inaintasii lor au murit prin puscariile comuniste si la canal si si-au dat mina cu comunistii lui ponta si iliescu
4
1
Vorbeste un mort politic care a tradat votul romanilor. Ai Sictir!
5
1
daca o luam asa toata clasa politica de rahat nu il admir doar ca gestul lui de a se retrage cand era depasit mi s a parut admirabil intr o oarecare masura ideea e ca toti indiferent de partid sunt pe ciupeala, noi chipurile avem culori politice ca unu i psd ist ca altu i liberal noi ne balacarim pe unde apucam si politicienii isi fac treaba hai sa nu fim naivi
7
0
Lasitate se cheama cand spargi USL si lasi balta PNL cand esti propus prezidentiabil!
5
7
Sa ti-l futi in gura! Ce cacat ai de admirat la asa mizerie de om? Un vierme
7
8
s a dat la fund ca a avut onoare nu ca zdrentele tale gen turcan blaga and co
11
3
Dar tu de ce te ai dat la fund ???? Nu tot prin santaj ?????
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108