REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Antonescu: E posibil să apară şi ONG-uri pentru apărarea lui Gigi Becali, nu ne vom plictisi

Antonescu: E posibil să apară şi ONG-uri pentru apărarea lui Gigi Becali, nu ne vom plictisi

Replica API 18 octombrie 2012 | 00:00 233

"Este posibil să apară şi o organizaţie non-guvernamentală pentru apărarea lui Gigi Becali, care este foarte atacat în tot acest timp", a comentat Crin Antonescu apelurile care i s-au făcut pentru retragerea patronului Stelei din cursa pentru parlamentare.

"O să am oricând vor dori o discuţie cu reprezentanţii acestei asociaţii, vom vedea despre ce este vorba, vom vedea care sunt motivele, vom vedea ce retrageri din ce curse au mai solicitat în decursul timpului în legătură cu afirmaţii de un fel sau altul. Este posibil să apară şi o organizaţie non-guvernamentală pentru apărarea lui Gigi Becali, care este foarte atacat în tot acest timp. Nu ne vom plictisi. Am văzut că sunt organizaţii care se adresează chiar soţiilor noastre, a mea şi a domnului Ponta. Asta e societate civilă!", a declarat preşedintele PNL.

Coaliţia Antidiscriminare din România le-a adresat recent un apel politic liderilor USL Victor Ponta şi Crin Antonescu în care le cere să reanalizeze oportunitatea candidaturii la parlamentare a lui George Becali din partea USL, apreciind că acesta este un "politician misogin, homofob şi rasist". Împotriva lui Gigi Becali s-a ridicat şi ONG-ul Romani Criss, deranjat de declaraţiile lui Becali despre romi. De asemenea, IPP le-a adresat o scrisoare deschisă soţiilor lui Victor Ponta şi Crin Antonescu, Daciana Sârbu şi Adina Vălean, prin care le cere nu gireze ca eurodeputate, soţii şi mame intrarea în Parlament a lui Gigi Becali, "ce consideră că intimidează orice femeie folosind în mod obsesiv apelativul "curvă"".

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108