REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Antonescu: Nu împărtăşesc opinia lui Tăriceanu despre PNL şi candidatura la Preşedinţie

Antonescu: Nu împărtăşesc opinia lui Tăriceanu despre PNL şi candidatura la Preşedinţie

Replica API 28 august 2013 | 00:00 154

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu împărtăşeşte opinia fostului premier Călin Popescu Tăriceanu potrivit căreia energiile PNL s-au concentrat aproape exclusiv pe candidatura la Preşedinţie, menţionând că este vorba despre "o falsă problemă".

Preşedintele PNL a fost întrebat dacă împărtăşeşte declaraţiile fostului premier Călin Popescu Tăriceanu referitoare la faptul că liberalii şi-au concentrat energiile pentru campania sa la prezidenţiale, iar temele liberale au avut de suferit, arată Mediafax.

"Nu o împărtăşesc, mai ales că nu am avut sentimentul că aşa cam toţi liberalii şi-au concentrat eforturile pentru campania mea prezidenţială. N-aş spune că domnul Călin Popescu Tăriceanu de pildă, excelează în această privinţă, dar mai important decât asta nu există o divergenţă între probabila viitoarea candidatură a mea la Preşedinţie din punctul de vedere al PNL şi temele importante de guvernare. PNL nu poate susţine mai bine un candidat la preşedinţie decât ca partid implicat la guvernare, decât rezolvând problemele şi provocările guvernării, decât ca partid care are nişte obiective să şi le atingă, să şi le îndeplinească. Nu a existat un divorţ, o competiţie între candidatura mea la Preşedinţie şi interesele, activitatea PNL. Nu sunt de acord cu această divergenţă, cred că e o falsă problemă", a declarat Antonescu.

De asemenea preşedintele PNL a fost întrebat în ce măsură consideră că a fost vorba despre un "stres" şi o "încordare" în ceea ce priveşte episodul nominalizărilor pentru Ministerul Transporturilor care ar fi adus, potrivit fostului premier, probleme de imagine în partid.

"PNL nu a ezitat, nu s-a răzgândit, nu a schimbat nişte decizii pe care le-a luat cu altele. PNL a fost nevoit ca într-un timp scurt să facă o succesiune de alegeri din motive care nu-i aparţin", a susţinut Antonescu.

Totodată liderul PNL l-a invitat pe Tăriceanu "să se ocupe cu altceva dacă acesta consideră că este prea stresantă activitatea în conducerea PNL".

sursa: Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108